Guvernul de la Chişinău recheamă ambasadorul din România

| 09 iun, 16:38

Guvernul de la Chişinău a decis rechemarea a cinci ambasadori ai Republicii Moldova, printre care şi ambasadorul din România, Iurie Reniţă, aflaţi la final de mandat, relatează jurnal.md

Guvernul a decis, marţi, rechemarea a cinci ambasadori ai Republicii Moldova, ministrul de Externe, Natalia Gherman, precizând că diplomaţii au ajuns la final de mandat.

Este vorba de ambasadorii R. Moldova în Germania, Aurel Ciocoi, în Cehia - Ştefan Gorda, România - Iurie Reniţă, Franţa - Oleg Serebrian şi ambasadorul din Ucraina - Ion Stăvilă.

Citeşte şi: SONDAJ: Aproape 30% din moldoveni își doresc aderarea Moldovei la NATO

Iurie Reniţă şi-a prezentat scrisorile de acreditare la Palatul Cotroceni, pe 22 iulie 2010.

Săptămâna trecută, Guvernul a aprobat deciziile privind rechemarea a altor zece ambasadori ai Republicii Moldova, aflaţi la final de mandat.

Potrivit jurnal.md, Ministerul de Externe de a Chişinău nu a precizat când vor fi cunoscute numele noilor ambasadori ai Republicii Moldova.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ