Guvernul se reuneşte, sâmbătă, în şedinţă extraordinară pentru Republica Moldova

| 27 iun, 2014

Membrii Guvernului se reunesc, sâmbătă, în şedinţă extraordinară a cabinetului, transmite biroul de presă al Guvernului.

Şedinţa de Guvern va avea loc la Palatul Victoria, începând cu ora 12.

Premierul Victor Ponta a declarat joi că Guvernul va avea sâmbătă o şedinţă extraordinară pentru aprobarea proiectului de lege privind ratificarea Acordului de asociere între Republica Moldova şi UE şi pentru aprobarea unei ordonanţe privind gazoductul, transmite Agerpres.

"Sâmbătă ne reîntâlnim pentru o şedinţă extraordinară de guvern care va avea ca obiect doar aprobarea proiectului de lege privind ratificarea Acordului de asociere între Republica Moldova şi Uniunea Europeană şi, cred, o ordonanţă de urgenţă legată de gazoduct. Atât avem, asta înseamnă că azi ce probleme avem de rezolvat, cât mai este Parlamentul în sesiune, fie prin ordonanţe de urgenţă, fie proiecte de legi pe care le avem să le trimitem, trebuie adoptate", a spus Ponta.

Republica Moldova, Ucraina şi Georgia au semnat, vineri, acorduri de asociere cu Uniunea Europeană.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ