Guvernul va modifica Legea Dării în Plată. Schimbările vor fi făcute prin Ordonanţă de Urgenţă

| 30 mai, 08:57

La doar câteva săptămâni de la intrarea în vigoare, legea Dării în Plată va fi modificată prin Ordonanţă de Urgenţă. Astfel, cazurile sociale vor fi scutite de impozit, a hotărât ministrul Finanţelor. De cealaltă parte, Daniel Zamfir, iniţiatorul legii, critică ideea ministrului şi spune că "sabotează" actul normativ.

Legea dării în plată va fi modificată luna viitoare, prin ordonanţă de urgenţă, a anunţat ministrul finanţelor, Anca Dragu.

Ea a precizat la Digi 24 că schimbările i-ar putea scuti de la plata impozitului pentru înstrăinarea imobilului pe cei care au o singură casă în care locuiesc şi pe care o cedează băncii.

Ministrul finanţelor a mai declarat că evaziunea fiscală în primele patru luni ale anului se ridică la aproape 3 miliarde de lei şi a fost depistată cu ajutorul datelor primite de la Serviciul Român de Informaţii şi Institutul Naţional de Statistică.

Sectoarele cu cele mai mari pierderi sunt tutun, alcool şi petrol, a spus Anca Dragu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ