HALEP, pentru presa americană: „Locuiesc în ROMÂNIA şi nu mă gândesc să-mi părăsesc ţara!”. Cine sunt prietenele ei din tenis

| 01 aug, 13:29

Simona Halep a oferit un interviu publicaţiei americane Washington Post, în care a vorbit despre cariera ei, despre cât de mult iubeşte România, despre colaborarea cu antrenorul Darren Cahill, despre prietenele sale din circuit, despre ce ar fi făcut dacă nu ar fi jucat tenis şi despre visul ei de a câştiga un titlu de Grand Slam, informează News.ro.

Întrebată dacă locuieşte în continuare în România, Halep a răspuns: "Casa mea e la Bucureşti, dar oraşul meu natal este Constanţa. Locuiesc în România şi nu mă gândesc să părăsesc ţara mea. Acolo este casa mea. Merg să-mi văd familia după fiecare serie de turnee. Şi după US Open Series voi merge acasă să-mi văd familia. Şi acum vin de acasă."

Halep a spus că Darren Cahill a schimbat mult în bine, atât atitudinea ei, cât şi partea tehnico-tactică a jocului său.

"Darren mi-a adus încredere, simt că sunt o jucătoare diferită, sunt mai puternică şi mi-am schimbat un pic tactica şi tehnica. Mi-a schimbat mentalitatea, sunt mai pozitivă acum, privesc lucrurile mai relaxată. Înainte nu eram atât de pozitivă şi încă mai lucrez la acest aspect, trebuie să fiu şi mai pozitivă. Nu este uşor, dar muncesc din greu. Am început să-mi spun mie însămi mai multe lucruri pozitive. Dar şi negative, atunci când se vede că joc prost şi trebuie să fiu negativă, dar după aceea vreau să schimb către pozitiv, pentru că mă ajută să schimb ritmul şi să devin mai încrezătoare în jocul meu", a afirmat ea.

"Sunt rapidă, joc ok, chiar dacă sunt scundă!”

Faptul că este cea mai scundă sportivă din Top 10 WTA nu o deranjează pe Halep, care spune că are alte atuuri pentru a se menţine între cele mai bune jucătoare din lume.

"Sunt rapidă, joc ok, chiar dacă sunt scundă. Nu e atât de importantă înălţimea. Poate serviciul e important când eşti înaltă. Când eşti mai scundă, nu loveşti atât de puternic, dar sunt ok cu mine însămi, nu cred că sunt atât de scundă, pot fi în top încă mulţi ani", a explicat a doua jucătoare a lumii.

Întrebată ce ar fi dorit să facă dacă nu ar fi fost jucătoare de tenis, Halep a răspuns că s-ar fi îndrepat probabil către studierea matematicii.

Reporterul Washington Post a dorit să afle până când are de gând Halep să joace tenis şi care sunt prietenele ei din circuit.

"Sunt inspirată de jucătoarele care evoluează până la vârste înaintate în tenis, dar pe mine nu mă văd jucând peste 32-33 de ani, maximum. Vom vedea. Îmi place să vorbesc cu oricine, nu am persoane speciale. Sunt jucătoare pe care le pot considera ca prietene, Petra Kvitova, Carla Suarez Navarro, Aga Radwanska, româncele şi altele", a declarat Halep, care a reafirmat că visul ei în tenis este să câştige un Grand Slam: "Oricare, nu contează".

Tag-uri: Simona Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ