HALUCINANT! Un accesoriu LA MODĂ este CANCERIGEN! Nu îl mai folosi!

| 03 oct, 2014

Rainbow Loom sau bratarile impletite din elastice colorate au ajuns un adevarat fenomen in vara lui 2014. Produse in China, bratarile au invadat piata din Europa si Statele Unite,  unde au fost purtate deopotriva de vedete, actori, si personalitati precum Ducesa de Cambridge, dar si de adolescenti si copii.

Inventate de un inginer chinez, bratarile impletite din elastic au ajunns un must have in 2014,  insa nu sunt putini cei care au atras atentia asupra lor. Publicatia Daily Mail atragea atentia in vara ca bratatile purtate prea strans afecteaza circulatia sangelui. Acum Rai News relateaza ca bratarile impletite au un continut ridicat de toxine. Ba mai mult, potrivit unui laborator din Milano, unde politia a confiscat 20 de milioane de bratari Rainbow Loom, acestea sunt cancerigene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ