Hărţi 3D. Oradea, primul oraş din ţară care are pagină web.travel

| 05 feb, 2014

Turiştii care ajung în Oradea vor putea să-şi aleagă traseele şi obiectivele on-line, de pe un site care are nu mai puţin de 9.000 de fotografii şi hărţi în format 3D.

Pe această pagină sunt disponibile mii de fotografii şi imagini video cu cele mai importante monumente din oraș, iar turiștii pot fi ghidați către clădirile istorice, indiferent de zona în care se află, scrie digi24.ro.

O figură în formă de om le va arăta traseul exact pe care doritorii îl pot descărca gratuit pe telefon, tabletă ori calculator.

Pagina de internet www.oradea.travel a fost creată de Primăria din Oradea, care a plătit în acest sens 44.000 de lei din fonduri europene.

Administrația orădeană este prima instituţie publică din țară care are un domeniu '.travel'. Platforma web face parte din strategia primăriei Oradea de a atrage cât mai mulți turiști în oraș. Din acelaşi motiv, până în 2020 administrația locală vrea să renoveze fațadele tuturor clădirilor importante din municipiu.

Tag-uri: oradea, travel
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ