Haxi Pharma, reacţie în scandalul dezinfectanţilor: Nu mai tăcem! Am jucat cum ne-a dictat sistemul

| 25 mai, 12:30

Hexi Pharma cere să se facă publică metoda testării dezinfectanţilor. "N-o sa mai tăcem!", a anunţat comapania, miercuri, într-un comunicat de presă.

Reprezentanţii Hexi Pharma susţin, într-un comunicat de presă, că firma nu a livrat niciodată dezinfectanţi cu bacterii. Totodată, aceştia spun că, în perioada următoare, vor face o serie de dezvăluiri.

"Hexi Pharma a tăcut mult în acest scandal. A tăcut și a primit fiecare piatra aruncata. Asa a decis Dan Condrea. Dintr-un simt al ridicolului prea bine dezvoltat, dintr-o încredere prea mare în instituțiile statului sau din alte motive pe care noi, cei care am rămas, nu le știm. Dar România este o nișă imensa pentru piața de dezinfectanti. Hexi Pharma, după o munca imensa, de-abia se apropia în acest an de un 20 la suta. A jucat cum i-a dictat sistemul. Sau nu. Poate asta a deranjat. Poate n-a știut cum și cui. Dar va atragem atenția, cu tot respectul: 1 Ca n-o sa mai tăcem 2. Ca în ritmul în care este gestionat de mass media astăzi, acest scandal tinde sa îngroape toate problemele din sistemul sanitar. Continuând cu laitmotivul Hexi, ii ajutam sa profite pe cei care au avut de profitat (producători externi care vor cota de piață și persoane care primesc 'multumiri' în Bani", se arată în comunicatul citat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ