HITLER, argumentul PUTERNIC pentru fumătorii din SENAT

| 19 feb, 13:10

Dezbatere dură în Senat despre interzicerea fumatului în spaţiile publice. Lansată de grupul PSD, iniţiativa a fost criticată dur de senatorii fumători. Mai mult, senatorul Partidului Conservator, Cristiana Anghel, a spus că cel care a interzis pentru prima oară acest viciu a fost Adolf Hitler.

Tonul dezbaterii despre interzicerea fumatului în instituţiile publice, inclusiv în Senat, a fost dat de social-democrata Gabriela Firea. Aceasta a vorbit despre efectele nocive ale fumatului şi a prezentat date de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Imediat a venit şi replica. Dumitru Pelican, liderul grupului senatorilor PC a spus că o astfel de reglementare cu forţa nu va rezolva nimic.

„Nu am auzit până acum să se spună că se face crimă la o ţigară, ci la un pahar de băutură. Chiar în halul acesta, ne batem joc de noi? I-aş ruga pe toţi să se uite în istorie şi să vadă cine a interzis pentru prima dată în istorie în Europa fumatul. Hitler, domnilor, Hitler! Pentru că voia copii sănătoşi pentru front”, a argumentat Cristiana Anghel. 

În cele din urmă, scandalul din plenul Senatului a făcut ca iniţiativa lansată de PSD să fie retrimisă de comisia de sănătate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ