Homor: Repararea autostrăzii demolate începe în aprilie

| 15 mar, 14:36

Directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, Cătălin Homor a anunțat că lucrările de remediere a porțiunii de autostradă Orăștie-Sibiu încep în luna aprilie.

Licitația pentru contractul privind expertizarea lucrărilor lotului 3 al autostrăzii, Orăștie-Sibiu, va fi lansată săptămâna viitoare, a declarat, în cadrul conferinței organizată de revista Capital, directorul general al CNADNR, Cătălin Homor.

"Valoarea de 5 milioane de euro esteo o valoare maximală estimată pentru remedierea defecțiunilor. În aprilie încep ,efectiv, lucrările de reparare a autostrăzii Orăștie-Sibiu. Nu putem discuta de o valoare exactă până nu vom avea un proiect tehnic. Soluția cu cele mai puține riscuri și o durată cât mai mică de execuție e cea de a executa lucrările în regie proprie. Astazi CNADNR are utilaje și restul vor fi închiriate, plus materialele de construcții necesare pe care le va folosi, iar diferența o va cumpăra. Vor fi implicate toate categoriile de experți si poate se va ajunge la peste 50 de persoane implicate. Perioada de execuție este semnificativ mai scurtă", a mai spus Homor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 noi, 06:31
VashReabs
can doxycycline treat coronavirus
2015 Jan Feb; 110 1 33 7 how long after doxycycline can i drink alcohol A PAK inhibitor prevents tamoxifen induced growth of PAK1 overexpressing hormone resistant cells...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ