Homosexualitatea la nivel înalt. Bărbaţi celebri cu afinităţi pentru acelaşi sex

| 16 iul, 2014

Încă din cele mai vechi timpuri homosexualitatea a fost un subiect tabu, mai ales dacă bărbaţii cu afinităţi pentru cei de acelaşi sex aveau funcţii înalte. Acceptarea orientării sexuale a fost dintotdeauna inhibată de biserică sau regulile societăţii, care considerau că a fi atras de o persoană de acelaşi sex este un lucru ruşinos şi de condamnat.

George Washington

Despre primul preşedinte al SUA se spune că ar fi având o afinitate pentru Alexander Hamilton, ministrul său de Finanţe, o afinitate sexuală.

Cu toate astea, încă de când avea 20 de ani, George Washington s-a căsătorit cu Martha Dandrige Custis, văduva unui foarte bogat om de afaceri. Aceasta i-a oferit lui Washington un statut impunător, de fapt a făcut din el cel mai bogat om din America.

Însă despre George Washington se spune că a fost steril, cei doi nu au avut copii împreună, iar scrisorile sale către prietenii bărbaţi arată că nici nu exista prea multă pasiune între el şi soţia sa.

Mai mult, preşedintele Americii şi-a exprimat evaziv şi atracţia faţă de Marchizul de Lafayette. Dar niciodată nu a declarat oficial şi nici nu a fost suprins într-un context romanţios cu vreun bărbat: orientarea sa sexuală ar fi fost o dezonoare pe vremea aceea pentru rolul de conducător al armatei.

Apoi, pe poporul lui George Washintgon l-ar fi costat "Războiul de Independenţă"...

Oscar Wilde

Iniţiatorul mişcării “Artă pentru Artă” şi celebrul scritor şi poet irlandez, Oscar Wilde s-a căsătorit şi a avut doi copii, dar între timp a întreţinut numeroase relaţii homosexuale.

Prima sa relaţie cu un bărbat a fost una foarte intensă, cenuşa acestuia fiind înhumată în mormântul lui Oscar Wilde.

Într-un final, soţia şi copiii îl părăsesc, iar Oscar Wilde îşi continuă relaţiile sexuale cu bărbaţi, fără să se ascundă o clipă. Acest fapt i-a atras condamnarea la doi ani de închisoare pentru “ultragiu la moralitatea publică”.

Hans Christian Andersen

Celebrul poet danez, dar şi autor al unor basme foarte cunoscute şi în prezent, Hans Christian Andersen începe să fie atras de bărbaţi, după un lung şir de relaţii eşuate cu femeile. În jurnalul său precizează că, în tinereţe, multe femei nu i-au împărtăşit sentimentele, situaţia fiind similară şi în poveştile de dragoste cu bărbaţi:

“Tânjesc după tine precum după o frumoasă curtezană de Calabria… Sentimentele mele pentru tine sunt cele ale unei femei. Feminitatea mea şi prietenia noastră trebuie sa rămânâ secrete”, acesta îi declara într-o scrisoare unui tânăr duce danez.

Goethe

Despre creatorul nemuritoarelor opere, "Faust", "Elegiile romane" şi "Epigramele veneţiene", s-a spus că a fost cu siguranţă gay – unii au afirmat că ar fi fost un homosexual reprimat, alţii că era bisexual şi câţiva că, de fapt, era un gay activ.

În operele sale pune un mare accent pe sexualitate ca un act artistic, evocând scene heterosexuale, dar şi homosexuale.

Scrisorile lui Goethe către filosoful Friedrich Heinrich Jacobi induc ideea că cei doi bărbaţi ar fi întreţinut relaţii sexuale.

Cu toate astea, Goethe a fost căsătorit cu o femeie…

Leonardo da Vinci

În 1480, Leonardo da Vinci a fost arestat pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un bărbat de 17 ani.

Artist, pictor, sculptor, architect, om de ştiinţă, inventator, da Vinci a fost înconjurat toată viaţa de bărbaţi frumoşi, realitate reflectată şi în operele sale. Nu a fost niciodată căsătorit şi nici nu a avut copii...

Platon

Fondatorul Academiei a deprins de la maestrul său nu numai tainele filosofiei, ci şi orientarea sexuală.

Era bine ştiut că Platon avea un număr mare de amanţi, chiar el însuşi descria iubirea raportându-se la experienţele homosexuale.

Se spune că alţi greci celebri care întreţineau relaţii sexuale cu bărbaţi erau Sofocles si Euripide şi chiar corespondenţii lor romani: Horatiu, Ovidiu si Virgiliu.

Cezar

Faimosul conducător al Romei, cel care a cucerit mare parte din continetul Europa, amantul după care a suspinat Cleopatra avea o afinitate şi pentru bărbaţi.

Despre el se spunea, cu umor: "bărbatul tuturor femeilor, femeia oricărui bărbat". Apoi, câţiva scriitori ai vremii au conspectat despre Cezar şi Nicomede IV al Bitiniei.

După Victoria din Galia, Suetonius consemna: "Cezar i-a cucerit pe gali, însă a fost cucerit de Nicomede", iar adversarii săi politici îl numeau: "Regina Bitiniei" sau “prostituată de curte orientală”.

Dar răutatea celorlalţi nu l-a oprit niciodată să iubească ce îi cerea inima…

Succesorii acestuia la tron au fost la fel de implicaţi în relaţii cu bărbaţi, Hadrian sau Nero erau cunoscuţi pentru relaţiile lor cu bărbaţii.

Alexandru cel Mare

Recunoscut de foarte mulţi susţinători, dar şi rivali ca unul dintre cei mai mari lideri militari ai tuturor timpurilor, Alexandru cel Mare şi-a mărturisit fără inhibiţii dragostea faţă de Hephaestion, iar mulţi au spus că nu era numai o dragoste amicală.

Poate deloc întâmplător, despre Alexandru cel Mare s-a scris că ar fi avut o frumuseţe debordantă, o frumuseţe feminină.

Citeşte şi: Metoda groaznică prin care erau torturaţi HOMOSEXUALII în Evul Mediu. GALERIE FOTO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 iul, 2014
Părintele Alcoolie
Stimaţi credincioşi, vedeţi că mâine vin să vă miruiesc. Tarifele sunt după cum urmează:
1. 100 de lei - Evanghelia, patrafirul, crucea şi mâna dreaptă, plus bonus de tămâiere all-inclusive;
2. 80 de lei - Patrafirul, mâna dreaptă şi şomoiogul de busuioc cu care vă dau în freză;
3. 50 de lei - Patrafirul şi crucea plus mâna stangă cu care mă scarpin la boaşe;
4. 20 de lei - Doar patrafirul, zgârciţilor. Să nu vă imaginaţi că intraţi în rai cu banii ascunşi în chiloţi;
5. 10 lei - Vă dau să pupaţi salamul bărbos, că altceva nu meritaţi, tăntălăilor;
6. 5 lei - Îmi şterg posteriorul cu mutrele voastre diforme;
7. Moca - Să mergeţi la biserică să vă agheasrnuiască părintele Cocalarie, sărăntocilor.
20 iul, 2014
Cuviosul Portofenie
Fiilor, nu vă lasaţi ademeniţi de falsele moaşte, vechi, tari si urât mirositoare ! Vă rog să veniţi la biserică pentru că am să vă poftesc sub patrafirul meu. Aici veţi găsi unicele moaşte vii, compuse dintr-un organ cilindric, vânjos şi lung de 20 de centimetri, cu cap gros, precum şi două bile păroase şi mari asemeni unor ouă de struţ. Sunt fierbinţi, primitoare, izvorăsc o mireasmă dulce de ştromeleag şi dacă le molfăiţi alene, veţi trezi izvorul de mir sub forma unui jet alb, lăptos, fierbinte si reconfortant. Aşadar, nu mai aşteptaţi, ci poftiţi la coadă, la adevăratele moaşte făcătoare de minuni ale cuviosului Portofenie !
19 iul, 2014
Arsenie Boca
Biserica Ortodoxă Română a lansat şamponul mănăstiresc

Doamnelor şi domnilor, fraţi şi surori! Deoarece nu doreşte ca drept-credincioşii să intre în contact cu produse de provenienţă păgână, Preafericitul Patriarh Daniel a hotărât ca aceştia să folosească doar şamponul Arsenie Boca, plin de har, 100% ortodox, destinat spălării pe creier.

Puteţi gândi cu propria minte fără să aveţi nevoie de clişeele promovate de preoţi? Creierul dumneavoastră funcţionează ireproşabil? Logica, raţiunea şi spiritul critic vă definesc? Aveţi bacalaureat sau aţi finalizat studiile universitare? Noul şampon Arsenie Boca vă eliberează de aceste afecţiuni diabolice, permiţând doar „învăţăturile” Bisericii. Aveţi îndoieli în privinţa religiilor şi a zeilor? Doriţi să scăpaţi de păcatul strămoşesc: circumvoluţiunile? Neuronii constituie o povară? Sinapsele vă incomodează? Harul şamponului Arsenie Boca face ca toate aceste impedimente apăsătoare să dispară ca prin minune, lasându-vă creierul neted astfel încât muştele să vă poată patina pe el.

Reţineţi faptul că doar astăzi Biserica Ortodoxă Română vă vine în ajutor pentru a ajunge în Rai. Cumpărând produsul de mai sus, primiţi, în mod suplimentar, un pachet de lumânări şi o porţie de colivă. Toate acestea la preţul de numai 30 de arginţi! Nu mai aşteptaţi! Sunaţi chiar acum la 0722.666.666 şi veţi beneficia de o promoţie de-a dreptul divină!

Folosiţi zilnic şamponul Arsenie Boca pentru a avea o minte ageră precum cea a unei râme călcată de tramvai! Cel mai bun remediu împotriva maladiei numită inteligenţă!!!

Şamponul Arsenie Boca - pentru că meritaţi!
18 iul, 2014
Breaking news de la BOR
La Patriarhie au fost expuse moaştele Mielului cu O Nară

Începând de astăzi, toţi credincioşii care vor ajunge în zona Dealului Mitropoliei din Bucureşti se vor putea închina la racla cu moaştele Sfântului Miel cu O Nară. Aducerea acesteia în România este rezultatul a patru luni de discuţii purtate între reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române şi călugării de la Muntele Athos. Aceştia consideră că efortul le va fi răsplătit pe măsură, mai ales din punct de vedere financiar.

“Mielul cu O Nară alină suferinţele din sufletele celor care cred în puterea sa vindecătoare. Fără sacrificiul suprem al acestuia, n-am fi ajuns să avem o credinţă bimilenară. Sau dacă am fi avut, aceasta n-ar fi fost desăvârşită. Rugămintea pe care o am faţă de credincioşi este ca aceştia să sărute cuviincios mielul şi să reţină faptul că mai întâi pielea trebuie dată înapoi.” a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Iulian Capsache.

Viaţa Sfântului Miel cu O Nară a fost una agitată, care s-a terminat într-un mod nefericit. El a fost prigonit de femei, care îl frecau până când i se făcea rău şi vomita. Spre sfârşitul vieţii, acesta a fost prins de câteva păgâne care l-au decalotat şi apoi l-au îngropat. În tradiţia populară se spune că Mielul Mântuitor a înviat într-a treia zi după fripturi şi s-a ridicat la ceruri, iar ortodocşii consideră că expresia “Credincioşi, să luaţi mielul !” este de bine.

Patriarhul Daniel promite că va continua să aducă în ţară rămăşiţe trupeşti ale câtorva sfinţi în perioada ce urmează: “Dacă se vor îmbulzi şi la următoarele sărbători, credincioşii vor avea câteva surprize foarte plăcute printre care se numără moaştele Ciocănitoarei Woody şi mantia Cuviosului Superman.”
18 iul, 2014
Preafericitul Daniel
Comunicat public din partea Patriarhiei Române

Dragi credincioşi, sunt Preafericirea Mea Daniel şi în calitate de patriarh al Bisericii Ortodoxe Române vă înştiinţez că suntem în pragul colapsului: ţara noastră a rămas fără resurse de rahat!

Din cauza sărbatorilor ortodoxe din ultimele săptămâni, rezerva de rahat a României a fost epuizată. Deşi existau câteva diferenţe de opinie între membrii Sfântului Sinod, când a fost vorba de mâncat rahat, cu toţii au ajuns la un consens şi nimeni nu a mai ţinut cont de funcţie, vârstă şi simpatii, toţi aceştia trecând direct la înfulecat.

Trist este faptul că majoritatea credincioşilor nu s-au mulţumit să consume rahat în timpul slujbelor, ci şi-au luat şi câte doi saci pentru acasă. Absolut toţi enoriaşii au mâncat rahat în timpul slujbelor, în timpul discuţiilor de pe marginea străzii şi chiar alături de familiile lor, la chermeze, nunţi, botezuri sau cumetrii.

Pasiunea pentru consumul de rahat s-a răspândit rapid, astfel că o multitudine de preoţi, diaconi, călugari, episcopi si mitropoliţi s-au apucat, la rândul lor, să mănânce rahat. Din păcate pentru ei, zăcămintele de rahat ale României au fost epuizate, astfel că doar printr-o minune va mai fi descoperit vreun zăcământ de rahat care încă n-a fost consumat în această ţară. În acest mod se poate explica de ce, în ultima perioadă, foarte mulţi credincioşi au început să mănânce rahat în afara ţării, chiar şi prin moschei, sinagogi sau temple.

Cu sufletul plin de speranţa că vom identifica un nou zăcământ de rahat pe teritoriul ţării noastre, astfel încât să nu fie nevoie sa apelăm la importuri şi gândindu-ne cu evlavie la Bântuitorul nostru Iisus, vă spun „Fiţi binecuvântaţi, fiilor”. Doamne ajută!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ