Horea Uioreanu a fost însoţit de procurori DNA la biroul său sigilat

| 28 mai, 2014

Preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, s-a deplasat miercuri la biroul său, însoţit de lucrători ai DNA.

Surse din cadrul CJ Cluj au declarat pentru că Uioreanu şi procurorii DNA discută în biroul preşedintelui CJ, adăugând însă că nu există informaţii că Horea Uioreanu ar fi fost reţinut.

Aceleaşi surse au declarat că pe lângă biroul preşedintelui au mai fost sigilate alte două birouri, ale arhitectului şef şi al şefei de la investiţii.

Contactaţi de AGERPRES, reprezentanţii DNA Cluj n-au dorit să ofere niciun fel de informaţii despre caz.

Direcţia Naţională Anticorupţie informează că procurorii efectuează miercuri percheziţii în 11 locaţii situate în municipiul Cluj Napoca, la sediile unor firme, instituţii publice şi la domiciliile unor persoane, în cadrul unei anchete ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, în perioada 2013-2014, de către persoane cu funcţie de conducere de la nivelul autorităţilor locale.

'Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, în perioada 2013-2014, de către persoane cu funcţie de conducere de la nivelul autorităţilor locale. Ca urmare autorizării de către instanţa competentă, au fost efectuate miercuri percheziţii domiciliare în 11 locaţii situate în municipiul Cluj Napoca, la sediile unor societăţi comerciale, instituţii publice şi la domiciliile unor persoane', se arată într-un comunicat al DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate şi informativ din partea Serviciului Român de Informaţii.

Procurorii anticorupţie efectuează miercuri percheziţii la CJ Cluj, în dosar fiind implicat preşedintele instituţiei, Horea Uioreanu, şi mai mulţi directori, au declarat surse judiciare.

Sursele citate au precizat că se fac percheziţii şi la domiciliul lui Uioreanu, la Facultatea de construcţii şi la alte persoane fizice. Ancheta vizează posibile fapte de corupţie privind atribuirea de contracte preferenţial.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ