HORIA TECĂU a pierdut în semifinala de dublu mixt la Roland Garros

| 03 iun, 19:30

Perechea româno-slovenă Horia Tecău/Katarina Srebotnik a fost invinsa în semifinalele probei de dublu mixt din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros de perechea Mike Bryan/Bethanie Mattek-Sands (SUA), favoriţii numărul doi, cu 4-6, 6-3, 10-8.

Perechea româno-slovenă a primit un cec de 28.000 de euro pentru calificarea in semifinale. 

Tecău are un titlu de Mare Şlem la dublu mixt, în 2012 la Australian Open, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands, jucând din nou finala la Melbourne în 2014, alături de Sania Mirza (India). 

Cuplul româno-olandez Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul cinci, va juca în semifinalele probei masculine de dublu, contra perechii Ivan Dodig (Croaţia)/Marcelo Melo (Brazilia), a treia favorită. Tecău şi Rojer, la cea mai bună performanţă a lor la Roland Garros, şi-au asigurat un cec de 112.500 euro şi 720 de puncte ATP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ