Horia Tecău, în semifinalele probei de dublu mixt la Australian Open

| 27 ian, 08:52

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și Coco Vandeweghe (SUA) s-a calificat în semifinalele probei de dublu mixt în turneul Australian Open, miercuri, la Melbourne, după ce au dispus de americanii Bob Bryan/Bethanie Mattek-Sands, favoriții numărul doi, cu 6-3, 6-7 (5), 10-6.

Tecău și Vandeweghe s-au impus într-o oră și 28 de minute, în care au realizat 36 de lovituri direct câștigătoare (față de 26), având 10 erori neforțate (7 pentru americani).

Cuplul româno-american și-a asigurat un cec de 37.500 de dolari australieni, iar în penultimul act al probei va da piept cu perechea Andreja Klepac (Slovenia)/Treat Huey (Filipine), care a trecut de favoriții numărul trei, Rohan Bopanna (India) și Yung-Jan Chan (Taiwan), cu 6-2, 7-5, relatează Agerpres.

Citește și:  Simona Halep, DĂRÂMATĂ: Prima declaraţie a jucătoarei după eliminarea de la Australian Open

Dacă anul trecut, Tecău și Lucie Hradecka (Cehia) au pierdut în primul tur, în 2014 Horia a jucat finala alături de Sania Mirza (India), pierzând în fața perechii Kristina Mladenovic (Franța)/Daniel Nestor (Canada). În 2012, Horia Tecău a câștigat titlul la mixt, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ