HOROSCOP 2015: URANIA, despre Elena Udrea: Va găsi o modalitate să-şi elimine NEMILOS adversarii

| 23 feb, 10:39

HOROSCOP 2015. Una din cele mai cunoscute astroloage, Urania, are o prezicere şoc pentru nativii din zodia Capricorn, zodia Elenei Udrea. Capricornii vor gasi o modalitate sa-si elimine nemilos adversarii.

HOROSCOP 2015."In anul 2015, principalele avantaje ale acestui semn zodiacal vor fi ratiunea si practicitatea. Capricornii nu se vor lasa influentati de emotii si distrasi de nimicuri, toate gandurile si actiunile lor vor fi orientate spre realizarea obiectivelor principale.

Citeşte şi: HOROSCOPUL ȚIGĂNESC 2015: Ce spun ASTRELE despre ce o așteaptă pe ELENA UDREA

De fapt, planurile Capricornilor s-ar putea sa ramana necunoscute celor din jur pana la sfarsitul anului – in aceasta perioada, Capricornii vor avea tendinta sa-si tina limba in frau. Oricat de prietenosi si deschisi ar parea, sa nu credeti ca sunt foarte sinceri: in anul 2015, doar cele mai apropiate persoane vor sti care sunt sentimentele si obiectivele adevarate ale Capricornilor. Iar ceilalti ar trebui sa nu le stea in cale si sa nu le puna bete in roate. Daca se va intampla ceva de genul acesta, Capricornii vor gasi o modalitate sa-si elimine nemilos adversarii", scrie Urania.

Anul Caprei de Lemn ii va ajuta sa-si puna in aplicare ideile, inzestrandu-i cu perseverenta, harnicie si ratiune. In aceasta perioada, Capricornii vor dispune de o putere mai mare de concentrare, fapt care le va permite sa patrunda in esenta oricarei probleme.

Citeşte şi: Elena Udrea s-a RESEMNAT! Ce mesaj le-a transmis deputaților

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ