HOROSCOP ȚIGĂNESC 2015: Află care ți-e destinul și norocul!

| 17 ian, 11:08

Horoscopul tiganesc este conceput din predispozitii nativilor fiecarul semn zodiacal, prevestirile din 2015 aratandu-ne caile care ni se deschid in anul ce vine. Puterea de predictie din cultura tiganeasca este cunoscuta de toata lumea, de la cei care cred in ea la scepticii carora, de fapt, le este teama sa creada tocmai pentru multe dintre prevestiri se dovedesc a fi adevarate.

Semnul zodiacal tiganesc al Pumnalului este echivalentul Berbecului in horoscopul european. Pe nativii acestei perioade, potrivit horoscopului tiganesc, anul 2015 ii va favoriza din perspectiva relatiilor romantice, a creativitatii si, in general, al relatiilor interumane. Potrivit zodiacului tiganesc, cei care sunt deja intr-o relatie, vor dobandi echilibru, dar si pasiune in legatura cu partenerul. Cei care sunt singuri acum vor fi mai deschisi, mai receptivi si mai toleranti, motiv pentru care vor avea sanse marite sa dezvolte o relatie serioasa de cuplu in 2015.Acest an le va aduce prosperitate si dezvoltarea relatiilor ,casatorii,prunci.Mare atentie la blestemele ce vor veni asupra nativitlor din aceasta zodie.

COROANA – 21 aprilie – 20 mai

Citește și: Zodiacul Țigănesc! Află care ți-e destinul și norocul!


Semnul zodiacal tiganesc al Coroaneii este echivalentul Taurului in horoscopul european. Semnul coroanei are puteri benefice pentru toti nativii zodiei si nu se pot abatea asupra lor blestemele ,farmecele,vrajile deoarece ei sunt protejati de COROANA.Toti oamenii nascuti in aceasta zodie nu vor suferi de boli grele,nu vor avea accidente si se vor bucura toti de batranete.Anul 2015 va fi anul expansiunii pentru nativii din Coroana. Daca pana acum persoanele nascute sub semnul Coroanei au avut tendinta de a-si pune nevoile pe plan secund, preocupandu-se mai mult de nevoile si dorintele altora, in 2015 vor deschide ochii si se vor uita mai mult la propria persoana. Anul 2015, pentru nativii din Coroana, echivaleaza cu anul analizei de sine, anul in care vor darama cateva ziduri ridicate de ei insisi in trecut pentru a putea progresa. Vor avea perioade dificile tocmai pentru ca, prin introspectie, vor descoperi ceea ce s-au chinuit sa-si ascunda multa vreme. Dar dupa ce se vor impaca cu ei insisi, nativii din Coroana vor avea succese fulgeratoare pe aproape toate planurile .


SFESNICUL – 21 mai – 20 iunie



Semnul zodiacal tiganesc al Sfesnicului este echivalentul Gemenilor in horoscopul european. Sunt vesti bune in 2015 si pentru nativii din Sfesnic. Tot efortul profesional, toata energia consumata in 2014 va fi, intr-un final, rasplatita in 2015. Anul urmator va fi anul perseverentei si al recompensei, mai ales pe plan financiar, potrivit horoscopului tiganesc. Cei nascuti sub semnul Sfesnicului sunt, totusi, predispusi la a face cheltuieli inutile.Horoscopul tiganesc le prevede ca in anul care va veni vor trebui sa fie atenti la divorturi si la despartiri. Dimpotriva, si pe plan sentimental, cei nascuti sub semnul Sfesnicului vor fi mai sensibili si mai deschisi catre dragostea celorlalti, iar relatia cu persoana iubita va excela. Desi va trece si prin perioade de surmenare fizica si psihica, Sfesnicul va avea la cine sa se intoarca pentru liniste si pace.

ROATA – 21 iunie – 21 iulie


Semnul zodiacal tiganesc al Rotii este echivalentul Racului in horoscopul european. Inceputul lui 2015 nu va aduce schimbari majore – nici in bine, nici in rau – pentru nativii din Roata. Nativii acestei zodii vor fi mai mult urmariti de ghinioane ,de blesteme ,farmece si vraji.Ei cand afirma ca sunt bine atunci lucrurile se intorc impotriva lor. Abia dupa ziua lor de nastere se vor bucura de bani care se vor materializa prin castiguri financiare. Pe plan emotional, prima parte a anului 2015 va fi una de introspectie pentru nativii din Roata. Acest lucru ii va face sa fie mai constienti de ei insisi, ii va ajuta sa se descopere si sa-si dea seama ca perioadele indelungate in care, intr-un fel, se desconsiderau au fost timp pierdut inutil Faptul ca-si dau seama de propria valoare va face nativii din Roata sa fie mai pretentiosi in relatiile sentimentale.

STEAUA – 22 iulie – 22 august


Semnul zodiacal tiganesc al Stelei este echivalentul Leului in horoscopul european. Nativii din aceasta zodie in horoscopul tiganesc sunt oameni puternici ,care trec peste orice probleme,nu ii afecteaza nici blestemele nici farmecele.Faima si norocul va fi de partea nativilor din zodia Stea in vara lui 2015. De altfel, sezonul cald va fi perioada culminanta a nativilor din Stea pe toate planurile – profesional, sentimental, financiar si de sanatate. Se pot intimpla schimbari majore pe plan financiar si profesional pentru cei nascuti la jumatea perioadei.Dorinta de a fi primii si de a straluci va genera probleme nativilor din Stea, mai ales daca sunt inconjurati de persoane care nu apreciaza prea mult lauda de sine si stima crescuta de sine. Preziviunile sunt bune pentru aceasta zodie tot timpul anunlui.

CLOPOTUL – 23 august – 22 septembrie


Semnul zodiacal tiganesc al Clopotului este echivalentul Fecioarei in horoscopul european. Anul 2015 este anul relaxarii, al evadarii pentru nativii din Clopot. Desi sunt foarte implicati in propria munca, desi se concentreaza enorm pe relatiile profesionale, efortul colosal facut in 2013 va cauza o prabusire psihica pentru nativii din Clopot, in prima parte a anului 2015. Calea bisericii este indicata pentru cei aflati in aceasta zodie pentru a trece de cumpana.Toate problemele vor fi depasite prin credinta ,rugaciuni si posturi. Toate acestea se vor intampla in primele luni ale lui 2015. Odata depasita perioada, nativii din Clopot se vor concentra pe sine, se vor bucura de micile placeri ale vietii, se vor relaxa si vor aborda orice problema venita pe parcurs cu mai mult calm. Din acest motiv, exceptand primele luni ale lui 2015, anul urmator va fi unul destul de bun pentru nativii din Clopot.

MONEDA – 23 septembrie -22 octombrie

Semnul zodiacal tiganesc al Monedei este echivalentul Balantei in horoscopul european. In 2015, nativii semnului Moneda vor sparge tiparele relationale. Cu alte cuvinte, vor avea parte de schimbari de 180 de grade fata de cele avute in 2014. Cei care sunt singuri si tristi vor avea mai sanse la a dezvolta relatii amoroase de succes, in timp ce cei care au fost linistiti in relatiile de cuplu in 2014 vor avea parte de tensiuni crescute.Horoscopul tiganesc va prezice casatorii pentru cei singuri,acest an fiind benefic din punct de vedere sentimental.De asemenea,cei nascuti in semnul MONEZII,vor avea parte de un echilibru si de o balanta in viata lor si tot ce si-au propus trebuie sa faca ,trebuie sa faca fara sa asculte parerea celorlalti.Depasesc orice obstacol in acest an. Asa este Moneda: fiecare nativ al acestui semn trebuie sa-i “vada” ambele parti.

CUTITUL – 23 octombrie – 21 noiembrie

Semnul zodiacal tiganesc al Cutitului este echivalentul Scorpionului in horoscopul european. Intensitatea cu care a trait in 2013 nativul din Cutit se prelungeste si in 2015.Horoscopul tiganesc ii sfatuieste sa fie atentie la blesteme,farmece si vraji care pot fi aruncate asupra lor de catre cei ce le vor raul.Ei pot sa depaseasca aceste obstacole prin dezlegare si prin ritualuri specifice ,prin topire de ceara ,cositor ,zmirna si tamaie. Pot trai cu intensitate un succes profesional si pot trai cu aceeasi intensitate si pierderea jobului sau dezbinarea relatiei de cuplu. Desi nativii din Cutit sunt “taiosi”, impulsivi, in 2015 ar trebui sa dea dovada de mai multa putere de analiza a perspectivelor. Sa vada ce se poate intampla in viitor daca fac “asta” in prezent. Astfel trebuie sa puna problema nativii din Cutit, in 2015, pentru a se feri pe probleme.


TOPORUL – 22 noiembrie – 21 decembrie

Semnul zodiacal tiganesc al Toporului este echivalentul Sagetatorului in horoscopul european. Anul 2015 va fi un an cu desavarsire social pentru nativii din Topor. In felul acesta vor pasi in anul 2015 nativii din Topor si asa-si vor continua aproape tot anul. Pentru a-si maximiza sansele pe toate planurile, persoanele nascute sub acest semn al horoscopului tiganesc vor avea parte de castiguri financiare, altele isi pot deschide noi cai profesionale, altele vor previneni unele afectiuni de sanatate, in timp ce poate altele vor fi de bun augur pentru viata amoroasa. 2015 va fi un an “social” pentru nativii din Topor, va fi un an al oportunitatilor, dar ramane la latitudinea si, mai ales, la capacitatea celor nascuti sub acest semn al zodiacului tiganesc sa exploateze oportunitatile sociale spre avantajul lor.Horoscopul tiganesc recomanda credinta si mergerea la biserica si manastiri pentru slujbe religioase.

POTCOAVA – 22 decembrie – 20 ianuarie

Semnul zodiacal tiganesc al Potcoavei este echivalentul Capricornului in horoscopul european. 2015 va fi anul reintoarcerii catre adevaratele valori pentru nativii din Potcoava. Urmatoarele 12 luni, cei nascuti sub acest semn al horoscopului tiganesc vor avea parte de noroc ,de castiguri neprevazute.Femeile ce nu au rod in pantece vor avea rod .Le mai prevede pe parte financiara o perioada buna .Atentie la dragoste : nu va indragostiti de la prima vedere de persoane care pot aparea si disparea repede din viata dvs. Odata ce-si dau seama de asta, nativii din Potcoava vor redobandi linistea pe plan emotional si abia dupa acest prag vor putea sa-si paveze drumul spre succesul profesional si sentimental.

CUPA – 21 ianuarie – 19 februarie


Semnul zodiacal tiganesc al Cupei este echivalentul Varsatorului in horoscopul european. In 2015, nativii Cupei isi largesc orizonturile. Vor fi mai constienti de sine, de nevoile lor si, mai ales, de capacitatile lor. Acest lucru inseamna ca nativii din Cupa vor fi mai predispusi sa faca calatorii profesionale sau, cel putin, vor merge la mai multe evenimente care-i pot ajuta pe plan profesional decat au mers in 2014.Horoscopul tiganesc prevede ca toate drumurile vor fi incununate de succes,mai ales pentru cei care calatoresc mult si in strainatate. Pentru ca dobandesc mai multa incredere in sine, nativii din Cupa vor deborda de creativitate, de pasiune si de dorinta de a face ceva (aproape orice!) in 2015. Aceste zodii dintotdeauna au suferit din dragoste,dar 2015 le va aduce 100% casatorii si relatii sentimentale deosebite.


CAPELA – 20 februarie – 20 martie

Semnul zodiacal tiganesc al Capelei este echivalentul Pestilor in horoscopul european. Nativii din Capela se vor reinventa in 2015. Acest lucru le poate oferi un avant pe plan profesional, dar nu si amoros, mai ales in cazul celor deja implicati intr-o relatie. Celibatarilor le va merge bine, caci se vor axa mai mult pe latura profesionala. Dar nativii din Capela implicati in relatii serioase de cuplu vor avea parte de tensiuni, pe plan amoros. Ei pot avea conflicte cu persoanele iubite si divorturi ,piederi in dragoste.Atentie la blesteme pe plan sentimental.Cu sanatatea vor fi foarte bine atit cat si castiguri foarte mari pe plan financiar.Atata timp cat nativii din Capela au rabdare cu partenerii de cuplu si inteleg de ce le este greu sa accepte “reinventarea” lor, relatiile vor supravietui si chiar vor prospera in a doua parte a lui 2015. Atata timp cat omul iubit nu intelege o schimbare emotionala, de atitudine in tine, atata timp cat te vrea la fel, neschimbat, inseamna ca este o persoana lipsita de perspectiva, prea centrata pe sine pentru a avea o relatie cu el.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ