HOROSCOP ȚIGĂNESC 2015: Află care ți-e destinul luna aceasta!

| 06 mar, 20:51
HOROSCOP ȚIGĂNESC 2015. Horoscopul țigănesc este celebru pentru amatorii de citit în astre. Vezi ce te așteaptă luna această, conform celor mai renumiți ghicitori.

BERBEC (PUMNALUL)

Berbecii vor depasi un impas pe care nu il credeau vreodata posibil de trecut, si asta cu ceva ajutor din partea celor dragi. Luna martie reprezinta nu doar venirea primaverii ci si un nou inceput pentru acest semn zodiacal: posibil un nou job sau noi prieteni.

TAUR (COROANA)

Cei nascuti in zodia Taur se vor confrunta cu aceleasi probleme care vin din trecut: lipsa banilor ii vor afecta in continuare insa spre sfarsitul lunii vor avea o idee ingenioasa si… profitabila.

GEMENI (SFESNICUL)

Luna martie aduce relatii noi de prietenie pentru Gemeni. Unele dintre acestea pleaca asa cum vin, deoarece Geamanul va realiza ca nu are niciun profit de pe urma anumitor prietenii, nici macar un ”profit” sentimental.

Citește și: HOROSCOPUL ȚIGĂNESC 2015: Ce spun ASTRELE despre ce o așteaptă pe ELENA UDREA


RAC (ROATA)


Racul isi va continua calatoria destinului, o calatorie aproape astrala. Va cunoaste noi situatii care vor scoate la iveala parti necunoscute ale nativului, precum solidaritatea neprefacuta si iubirea (sau redescoperirea iubirii fara patima).

LEU (STEAUA)

Leul va avea ceva de furca in luna martie cu propriul sau ego. Intra usor in conflicte cu toata lumea dar reuseste sa le aplaneze la timp. Se anunta cateva castiguri financiare consistente pentru Lei, la sfarsitul lunii.

FECIOARA (CLOPOTUL)

Fecioarele incep din nou sa viseze, uneori mai realist, alteori de-a dreptul fantezist. Puterea de a visa tine orice Fecioara in viata, cu toate ca este o fire mai rationala si ceva mai pragmatica (zodie de pamant).

BALANȚA (MONEDA)

Balantele incep sa traiasca o noua poveste de iubire din luna martie. Nu se gandeau ca mai exista cineva pe lumea asta care sa le accepte cu defectele lor cele mai greu de suportat, dar se pare ca viata le face o surpriza placuta.

SCORPION (CUȚITUL)


Cei nascuti in zodia Scorpion trec prin momente dificile in martie. Se anunta mici probleme de sanatate (mici daca sunt tratate la timp) si o serie de conflicte cu persoanele din jur, mai ales din cauza banilor.

SAGETATOR (TOPORUL)

Sagetatorul incepe sa regrete anumite decizii luate in ultimele luni, cum ar fi faptul ca a visat prea mult sfidand realitatea iar acum trebuie sa faca fata unor situatii dure pe care nu si le dorea niciodata.

CAPRICORN (POTCOAVA)


Capricornul calatoreste in strainatate pentru o mini-vacanta, sarbatorind venirea primaverii. Acolo va asista la un eveniment care le va schimba viata. In bine.

VARSATOR (CUPA)

Varsatorul continua sa munceasca pentru a obtine rezultatele dorite de la ei insisi, asta insemnand antrenament fizic si mental. Luna martie este propice pentru accentuarea acestui tratament.

PESTI (CAPELA)

Nativii nascuti in zodia Pesti au toate sansele sa rupa relatia pe care o au acum si sa inceapa una noua in martie 2015. Totul depinde de un eveniment care se va petrece la mijlocul luni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ