Hunor: Nu pot promite că nu îi voi strica iarăşi feng shui-ul lui Dragnea

| 14 noi, 16:02

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni, la Oradea, că nu poate promite că nu va mai face alte afirmaţii, în această perioadă, prin care să-i strice iarăşi feng shui-ul restabilit al lui Liviu Dragnea, liderul PSD.

Kelemen Hunor a fost întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă schimbul recent de replici cu liderul PSD nu afectează cumva posibilitatea de a guverna împreună sau dacă UDMR poartă în prezent discuţii cu alte partide. 

"Nu avem discuţii cu niciun partid, nici cu PNL-ul nici cu PSD-ul. Eu nu am avut o polemică cu Dragnea. Dragnea a făcut o afirmaţie acum două săptămâni la un post de televiziune şi a mai repetat după aceea, a nuanţat apoi zicând că zero şanse să guvernăm împreună. Pe mine nu m-a întrebat nici Dragnea, nici altcineva. E treaba lui Dragnea cu cine guvernează. Nu vreau să comentez dorinţele unuia sau altuia', a declarat Kelemen. 

El a precizat că a dat o replică în momentul în care a aflat că i-ar fi stricat feng shui-ul lui Dragnea. 

"Am avut o replică, fiindcă atunci când vezi că un om politic, un lider, e atât de sensibil, trebuie să reacţionezi. Fiindcă sensibilitatea e o valoare importantă şi în lumea politică, nu numai în viaţa intimă. Atunci i-am spus că îmi pare rău că i-am stricat feng shui-ul, dar nu pot să promit că nu mai fac afirmaţii în această perioadă prin care iarăşi o să-i stric feng shui-ul restabilit, eventual, prin alte mijloace şi metode. Deci asta a fost toată polemica noastră, dar nu avem discuţii", a subliniat Kelemen. 

Liderul UDMR a spus că, în această perioadă, liderii Uniunii nu vorbesc de guvernare ori de alianţe, având un singur deziderat: prezentarea candidaţilor, a proiectelor şi programelor politice, în aşa fel încât să poată asigura o reprezentare puternică pentru comunitatea maghiară. 

"Până la urmă, prezenţa noastră în parlament este doar un instrument, nu este scopul în sine. După 11 decembrie, poate voi fi în stare să dau şi alte detalii. În acest moment, nu sunt în stare pentru că nu am avut discuţii şi nici nu pregătim discuţii până la alegeri", a conchis Kelemen Hunor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ