Și liberalii recunosc că nu înțeleg cum și-a tras Iohannis 6 case

| 29 aug, 2014

Prezidențiabilul ACL, Klaus Werner Iohannis, face gafă după gafă, încât și liberalii nu mai știu ce să înțeleagă. Lucrurile se află în ceața în cadrul PNL cu privire la președintele lor, întrucât ultima bombă lansată de Iohannis este aceea că acesta se consideră „un politruc”. Iar criticile dure la adresa lui Klaus Iohannis nu au întârziat să apară.

Potrivit DEX online, politruc este un instructor, îndrumător politic în armata soviectică sau un reprezentant al partidului comunist într-un domeniu care veghează la respectarea aplicării întocmai a principiilor și intereselor partidului. Iar cu referire la scena politică de astăzi din România, politruc este politicianul mainstream fără personalitate, populist și limitat în gândire.

Klaus Iohannis, candidatul PNL – PDL la Președinția României, a comis aceată gafă în timpul unei conferințe de presă organizată cu ocazia unei dezbateri pe tema educației „Situația mea este un pic deosebită, fiindcă eu chiar am antecedente în sistemul educațional, am fost dascăl de fizică, inspector școlar și acuma sunt un politruc care vrea să candideze la Președinția României”, a declarat Iohannis.

Drept pentru care această declarație a președintelui PNL a dat curs criticilor dure chiar din interiorul PNL. Vicepreședintele PNL Ludovic Orban a afirmat despre Iohannis că ori nu știa exact ce înseamnă cuvântul „politruc”, ori că profesorul are deficiențe mari de comunicare.

Mai mult, Ludovic Orban a declarat la România TV că Iohannis se confruntă cu o instabilitate în comunicare, acesta făcând referire la faptul că inițial, Klaus Iohanis a spus că cele șase case au fost cumpărate pornind de la banii din meditații și banii din nuntă, iar apoi, prezidențiabilul ACL s-a răzgândit și a declarat că cele șase case au fost cumpărate pornind de la două apartamente.

Și astfel, încurcat tare între minciuni, Klaus Iohannis a fost taxat de către liberali. Numai că nu doar PNL a fost cel care l-a criticat  dur pe Iohannis, ci și presa, prin jurnalistul Bogdan Stoica, care este de părere că primarul Sibiului va pierde cursa pentru șefia statului din acest an, datorită regulilor nepotrivite de campanie pe care și le-a pus.

Totodată, și jurnaliștii de la Realitatea TV s-au arătat indignați față de atitudinea încurcată și delăsătoare a lui Klaus Iohannis. Rareș Bogdan, în timp ce prezenta în cadrul emisiunii sale câteva imagini cu Iohannis de la protestul împotriva OUG privind migrația primarilor, a declarat că liderul PNL a stat doar cinci minute și nu a ținut niciun discurs, motiv pentru care jurnalistul s-a declarat  revoltat față de indiferența cu care prezidențiabilul ACL tratează temele politice.

Tag-uri: ACL, Klaus Iohannis, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 aug, 2014
Ion
Ce nu pricepe un ziarist tobosar platit de Ponta , e ca , da presedintele Romaniei, oricare ar fi el e un politruc. Cind vii la putere ,sprijinit -cum altfel - de un partid politic, sau o alianta , esti un politruc. Si Obama , Merkel, Putin, sau Hollande, fiind membrii de partid ,si platind cotizatie ,sint politruci. Cei mai capabili politruci ,devin presedinti !! Numai andrei pop , agitator de profesie, nu pricepe !
30 aug, 2014
Geanina
Pana la urma 6 case in Sibiu nu reprezinta nici macar un million de euro , poate undeva intre 300 000 - in Sibiu casele sunt un pic mai ieftine, si 500 000, cel mult. Au unii milioane de euro si au fost toata viata slujbasi la stat. Cred ca se bate prea mult moneda pe asta dovedindu-se asrfel ca nu au de unde sa-l apuce, nimic concredt, doar presupuneri, supozitii, speculatii. Eu il voi vota, a dovedit ca tine la comunitatea lui, orasul lui, ca e serios si bun gospodar.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ