Ialomiţianu: Creşterea preţului la gaze pentru populaţie putea fi amânată

| 02 iul, 16:33

Deputatul PNL Gheorghe Ialomiţianu a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Braşov, că majorarea preţului la gaze ar fi putut amânată deoarece reprezentanţii FMI şi Comisia Europeană ar fi fost de acord, însă nu a avut cine să negocieze cu ei în acest sens, în condiţiile în care premierul Victor Ponta e plecat în Turcia, transmite Agerpres.

 

"Majorarea preţului la gaze pentru populaţie se putea amâna pentru că reprezentanţii FMI şi cei de la Comisia Europenă erau de acord, dar cum primul-ministru este în Turcia de câteva săptămâni nu au avut cu cine negocia", a afirmat Ialomiţianu.

El a adăugat că populaţia a primit mai întâi o veste bună privind reducerea TVA la alimente, dar a venit imediat şi o veste proastă, majorarea preţului la consumul de gaze, care va anula efectul pozitiv creat de prima măsură pentru bugetele familiilor.

"Totdeauna când vii cu o măsură bună, nu veni cu alta care să anulezi, Guvernul dovedind încă o dată incompetenţă", a spus deputatul PNL.

El a mai spus că era posibilă amânarea acestei majorări chiar pentru anul viitor, iar în situaţia actuală Guvernul trebuia să acorde subvenţii pentru familiile cu venituri mici, lucru care nu a fost însă în atenţia premierului Victor Ponta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ