Idei de pariere pentru România - Polonia, sugerate de Ilie Dumitrescu

| 11 noi, 12:40

Romania are un ascendent moral incontestabil privind disputele directe contra polonezilor, subliniaza Ilie Dumitrescu intr-o analiza recenta realizata pentru casa de pariuri online Unibet. Astfel, "ai nostri" au 14 victorii, 15 remize si doar 4 infrangeri.

 

 

Cele mai recente meciuri directe dintre romani si polonezi s-au jucat ambele in Polonia (meciuri amicale) si au fost castigate de tricolori cu scorul de 1-0 in 2009 (gol marcat de Daniel Niculae), respectiv cu 2-1 in 2002 (goluri Mutu si Ganea). Ultimul meci Romania - Polonia a fost in preliminariile Euro 1996, iar tricolorii au castigat atunci cu 2 la 1 pe stadionul Lia Manoliu - goluri inscrise de Raducioiu. "Cu Stanciu si Chipciu in forma maxima la echipa de club si de ce nu, cu surpriza Keseru in avanposturi, Daum si fanii nationalei sunt indreptatiti sa spere la o victorie importanta privind economia calificarii. Defensiv, selectionata noastra e una dintre cele mai bune din Europa, cu doar 1 gol incasat in cele trei meciuri disputate, in timp ce polonezii au primit nu mai putin de 5 goluri", mai spune Ilie Dumitrescu.

In acest context, cota 3,00 pentru o victorie a Romaniei pare foarte generoasa la Unibet! O idee mai putin riscanta, care sa acopere si varianta unui scor egal, ar fi "Romania nu pierde" - cota 1,51 in acest moment.

Se asteapta cel putin un gol in fiecare poarta Sanse mari de gol exista de ambele parti, tinand cont de statistici si de strategia de joc a celor doua formatii. Ultimele doua meciuri de pe teren propriu ale tricolorilor in preliminariile pentru Campionatul Mondial au avut acelasi scor, 1-1, cu Grecia si Muntenegru. Acelasi scor s-a inregistrat si in ultima partida de acasa din preliminariile Euro, 1-1 cu Finlanda.

"In ultimele 5 meciuri oficiale disputate de Polonia in toate competitiile, atat ei, cat si adversarii lor au fost prezenti pe tabela de marcaj. Romania a marcat in 10 din ultimele 11 partide din preliminariile CM pe care le-au gazduit. Polonezii il au pe Lewandowski, golgheterul acestor preliminarii, alaturi de Cristiano Ronaldo, ambii cu 5 reusite dupa 3 meciuri jucate. Fara Milik, accidentat, atacantul lui Bayern va reprezenta principalul pericol pentru poarta lui Tatarusanu", se mai arata in analiza realizata de fostul mare jucator roman, care indica astfel cota 1,98 pentru "ambele marcheaza". Mai ales daca obtine victoria cu Polonia, Romania are sanse mari de calificare, deci de a termina in primele 2 in grupa. Cota este 2,10 pe unibet.ro, iar cei foarte curajosi pot risca in varianta "Romania va castiga Grupa E" pentru cota 5,00. "Daca se vor clasa in primele doua, tricolorii vor stopa seceta de 20 de ani si vor fi prezenti din nou in grupele unui Campionat Mondial, acolo unde nu au mai fost".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iul, 01:07
unloazy
levitra medicine in pakistan
levitra impuissance In fact, it has been- scientifically proven to enhance aerobic capacity as well as overall stamina and strength of users

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ