Un manuscris antic contrazice Biblia: Iisus obişnuia să-şi schimbe forma!

| 13 feb, 2014

Un manuscris vechi de 1.200 de ani descoperit în Egipt, scris în limba coptă şi descifrat recent vorbeşte despre despre viaţa şi crucificarea lui Iisus într-un mod foarte diferit fata de cel descris în Biblie.

Conform manuscrisului, Iuda l-a sărutat pe Iisus pentru a putea fi mai uşor identificat de către romani pentru că acesta “obişnuia să-şi schimba forma”. În plus, arestarea lui Iisus a avut loc într-o zi de marţi, nu joi, cum este considerat în tradiţia creştină.

Însă cea mai controversată informaţie este cea legată de relaţia dintre Iisus şi Pilat din Pont, guvernatorul roman, cel care l-a condamnat la moarte. Textul antic spune că Pilat l-a invitat pe Iisus la masă, iar în final i-a spus că este gata să-şi sacrifice propriul fiu că sa-I salveze viata: “Iată, a venit noaptea, ridica-Te şi pleacă, iar dimineaţa când voi fi acuzat din cauza Ta, le voi da pe unicul meu fiu, ca să-l omoare în locul tău”.

Iisus i-a răspuns: “O, Pilat, eşti demn de o mare slavă, pentru că te-ai oferit să mă ajuţi”. Apoi, Mântuitorul i-a arătat că, dacă vrea să scape, poate face acest lucru foarte usor, schimbându-şi forma sau dispărând.

“Pilat s-a uitat la Iisus şi, iata, El a dispărut. Nu l-a putut vedea mult timp”.

Manuscrisul coptic a fost descoperit în 1910 în manastirea Sfântul Mihail, lângă oaza Fayum, în deşertul egiptean şi a fost cumparat de americanul J.P. Morgan şi donat ulterior muzeului care îi poartă numele.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mar, 2014
PALESTINA E PATRIA EVREILOR,FOSTA IUDEEA,INAINTE DE CUCERIREA ROMANA
IN FIECARE AN APAR TOT FELUL DE TEORII SI "DESCOPERIRI" HALUCINANTE DESPRE VIATA EVREULUI IISUS CRISTOS...CERT ESTE UN LUCRU...DESTRABALATUL TALHAR PEDOFIL MAHOMED ESTE UN IMPOSTOR TERORIST ARAB DIN SEC.AL VII-LEA D.C ,CARE DUPA CE PLAGIAZA CATE CEVA DIN BIBLIA IUDEO-CRESTINA INVENTEAZA VERSETELE SATANICE(QURANUS)IN CARE SE DA DREPT URMAS AL TUTUROR REGILOR,PROROCILOR SI-A CELORLALTI CONDUCATORI DESCRISI DE BIBLIE,CARE ERAU CU TOTII EVREI...DAR PE CARE IMPOSTORUL CRIMINAL ARAB II DECLARA...MUSULMANI!?!INCLUSIV PE IISUS CRISTOS(CULMEA BLASFEMIEI!!!INSEAMNA CA TOTI CRESTINII-S MAHOMEDANI!?!)STOPAND ASFEL RASPANDIREA CRESTINISMULUI IN ORIENTUL MIJLOCIU,SI INSTITUIND DEALTFEL,PRINTR-O GROAZNICA TEROARE(VIOLURI,CRIME,TALHARII)PRIMUL STAT ISLAMIC(SATANIC!)DIN LUME IN PENINSULA INAPOIATILOR ARABI,FANATICII SALBATICI CARE AU PLECAT APOI IN NUMELE SATANEI8ALLAH-ZEUL LUINII IN MITOLOGIA PRIMITIVILOR ARABI PREISLAMICI!)SA CUCEREASCA INTREAGA LUME...INVADAND IN NUMELE LUI SCARAOSCHI INTREGUL NORD AL AFRICII SI ORIENTUL MIJLOCIU,INCLUSIV PALESTINA,PATRIA EVREILOR(IUDEEA INAINTE DE CUCERIREA ROMANA,UNDE N-A EXISTAT NICIODATA IN ISTORIE VREO TARA A IMPOSTORILOR VENETICI ARABI!)...ACEIASI INAPOIATI FANATICI CU CARE SAU LUPTAT SI SPANIOLII PESTE 700 DE ANI,PANA AU REUSIT SA-I EXPULZEZE DEFINITIV DIN PATRIA LOR.
18 feb, 2014
Alina
Sursa
Imi puteti spune va rog care este sursa acestui articol ? Va multumesc!
15 feb, 2014
grigore
http://www.obiectiv.info/iisus-obisnuia-sa-si-schime-forma-un-manuscris-antic-descifrat-recent-contrazice-biblia_32173.html#comentarii
Daca acel manuscris are numai 1200 de ani este o poveste ,este scris cu vre-o 800 deani mai tirziu decit a trait ISUS . Daca acel manuscris avea vre-o 2000 de ani atnuci se putea vorbi despre asa ceva ,dar pare sa fie o povestte adica-i fals iar chestia cu contazicerea bibliei este o minciuna
15 feb, 2014
Byblos
Tabloid
N-am inteles cum acest 1 (un) manuscris contrazice Biblia...
14 feb, 2014
aysha
ADEVAR
acest manuscris identifica şi KURANUL-da İsus putea sa se faca nevazut s-au sa-şi schimbe forma şi la rastignire lui iuda i-a dat chipul sau-deci iuda a fost de fapt rastignit-Dumnezeu nu a vrut ca FİUL SAU sa ındure atıtea chinuri-daca sınteti creştini de ce contraziceti?daca İsus a ınviat mortii forma de ce nu putea sa şi-o schimbe?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ