IJ: Declaraţiile lui Ponta despre dosarul lui Iohannis de incompatibilitate au afectat independenţa justiţiei

| 09 dec, 2014

Inspecţia Judiciară (IJ) a constatat că declaraţiile premierul Victor Ponta referitoare la soluţia pe care instanţa ar trebui să o adopte în dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis au fost de natură să aducă atingere independenţei sistemului judiciar.

'Declaraţiile în care premierul Victor Ponta face referire la soluţia pe care instanţa ar trebui să o adopte în dosarul care are ca obiect constatarea incompatibilităţii domului Klaus Iohannis au fost de natură să aducă atingere independeţei sistemului judiciar, fiind depăşite limitele libertăţii discursului politic', a declarat marţi purtătorul de cuvânt al IJ, Tamara Manea.

Concluziile IJ au venit după verificările efectuate ca urmare a sesizării CSM. Raportul întocmit de inspectorii IJ urmează să fie analizat joi în şedinţa plenului CSM.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ