Ikea retrage noi produse de pe piaţă. Cine vrea să le returneze primeşte banii înapoi

| 01 oct, 2014

IKEA retrage preventiv de pe piaţă produsele PASTAÄLGAR şi PASTAÄLGAR FULLKORN, comercializate în cadrul magazinului cu delicatese suedeze. Acestea pot conţine soia, potrivit testelor recente, informaţie care nu este menţionată pe etichete.

Clienţii care vor să returneze produsele pot veni la magazinul IKEA din Bucureşti, departamentul Relaţii Clienţi, de la 1 octombrie, unde vor primi înapoi întreaga sumă plătită.

Pastele PASTAÄLGAR şi PASTAÄLGAR FULLKORN sunt sigure pentru toate persoanele care nu sunt alergice sau sensibile la soia.

Soia poate declanşa reacţii alergice consumatorilor care prezintă intoleranţă la acest aliment.

Magazinul IKEA din Bucureşti a vândut 10.833 de bucăţi din ambele produse din mai 2011, la preţul de 10,5 lei şi nu a primit nicio sesizare de la clienţi.

IKEA deţinea, în august 2014, peste 355 de magazine în 40 de ţări sau teritorii, dintre care 40 de magazine erau francize deţinute de alte companii decât IKEA Group. Cel din România a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007.

Până în martie 2010 a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea IKEA România a devenit parte din IKEA Group.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ