Ilie Năstase iese din nou la ATAC! ”Nasty boy”, săgeți către FRT și Primărie: ”Au venit și trandafirii!”

| 12 iun, 19:21

Simona Halep a avut parte de o luni seară de neuitat pe Arena Națională! Peste 15.000 de oameni au ținut să o felicite pentru marele succes de la Roland Garros.

La ceremonia de luni seară, de pe Arena Națională, unde Simona Halep și-a prezentat o copie a trofeului cucerit la Roland Garros au fost prezente numeroase personalități din lumea sportului dar și din sfera administrației.

Printre VIP-urile care au ținut să o felicite public pe Halep pentru performanța realizată la Paris, s-a numărat și fostul mare tenismen, Ilie Năstase, 71 de ani, campion la Roland Garros în 1973. În discursul său, ”Nasty” a trimis ”săgeți” către Federația Română de Tenis și Primăria Capitalei:

“Sunt foarte mândru de Simona. Și eu am trecut prin aceeași situație, am jucat trei finale înainte să iau un Grand Slam. O felicit pe ea, îi felicit pe părinții ei. Dacă nu erau părinții…despre Federație mai puțin.

O felicit pentru că a avut răbdare, iar după răbdare au venit și trandafirii, adică victoriile”, a spus Ilie Năstase.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ