Ilie Năstase refuză să mai vorbească despre Simona Halep dintr-un motiv incredibil

| 23 iun, 16:37

lie Năstase a anunțat, marți, că preferă să nu mai comenteze nimic despre situaţia Simonei Halep, considerând că afirmaţiile sale din ultimele luni au fost răstălmăcite și au provocat astfel un conflict artificial între ei.

Fostul lider al clasamentului ATP a opinat totuşi că se pune prea mare accent pe desele schimbări de antrenor făcute de locul 3 WTA.

"Nu îmi mai dau cu părerea, pentru că ies rău. Toată lumea schimbă înţelesul interviurilor pe care le dau despre Simona. Cel mai bine ar fi să o întrebaţi pe Virginia Ruzici despre Halep.

Eu n-am avut prea mulţi antrenori, eu am avut multe prietene care stăteau prin tribune, dar antrenori nu ... . Nu cred că e o treabă de atrenor, Halep poate să joace şi singură. Odată ajuns pe teren, antrenorul nu prea mai are ce să facă. Depinde doar de jucător acolo.

Cu băiatul ăsta a câştigat la Indian Wells, nu ştiu ce să zic ... să-l schimbe acum ... .

Ion Ţiriac e foarte aproape de ea. Nu ştiu cât de implicat e şi dacă doreşte să îi fie antrenor sau manager. Am văzut că merge la toate meciurile ei ...", a spus Ilie Năstase, citat de prosport.ro.

 

Citeşte şi: Anunțul important făcut de presa internațională despre SIMONA HALEP

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ