Ilie Sârbu: Cei din PNL nu vor fi vioara întâi în noua formaţiune

| 28 iul, 2014

Fuziune PNL-PDL. Liderul grupului senatorial al PSD, Ilie Sârbu, a declarat luni că direcţia de mers a formaţiunii rezultate din fuziunea PNL şi PDL este spre Traian Băsescu iar liberalii sunt 'uşor naivi', nu vor rezista şi nu vor fi vioara întâi în această nouă formaţiune.

"Credem că direcţia de mers e totuşi spre Traian Băsescu. M-am uitat şi eu în prezidiu, i-am văzut pe toţi acolo, toţi oamenii de bază ai domnului Băsescu, i-am văzut pe cei care au rupt o parte din PNL înainte, am văzut naivitatea PNL-ului, care crede că va rămâne Partidul National Liberal, sigur, cu numele aşa va fi, dar îi cunoaştem pe cei de la PDL, cum îi cunoaştem şi pe cei de la PNL, dar n-aş avea aceeaşi părere şi despre unii şi despre alţii. Aici a fost o criză a domnului Antonescu, o ambiţie. Dincolo am avut de-a face cu politicieni cu experienţă şi cu o forţă pe care o cunoaştem cu toţii. Nu-i văd pe cei de la PNL, care sunt uşor naivi, că vor rezista şi ei vor fi vioara întâi', a spus Sârbu la radio RFI.

Citeşte şi: Iohannis pregăteşte restauraţia BUBA

Întrebat dacă se teme de viitorul candidat al dreptei la prezidenţiale, senatorul PSD a răspuns că nu are motiv.

'Lucrurile sunt cam clare, din ce se vede. Mai mult, nu reuşesc ei să se armonizeze. Vedeţi, nici Răzvan Ungureanu nu-i împăcat cu soarta lui, Cătălin Predoiu nu mai vorbesc, e în bătălie cu Iohannis. Iohannis cu tăcerea şi subtilitatea lui a reuşit să-l scoată din joc pe Crin Antonescu. Până la urmă, cred că-i va scoate din joc şi pe ceilalţi doi', a apreciat senatorul.

Citeşte şi:  Fuziunea PNL-PDL anunță o rupere a PDL

Ilie Sârbu a adăugat că pentru a opri o creştere în sondaje a viitorului candidat al dreptei, PSD trebuie să aibă grijă ca Guvernul să-şi facă datoria, să facă ceea ce a promis.

'Sigur, împreună cu liberalii a promis (n.r. - PSD), avem acelaşi program de guvernare. Să nu facă greşeli care să ne coste, să rămânem consecvenţi cu ceea ce am făcut până acum. Şi, sigur, să rămânem loiali structurilor din care facem parte, că sunt europene, că-s transatlantice, să înlăturăm toate aceste acuze nedrepte care ni se aduc', a afirmat liderul social-democrat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ