În ce caz decide Mircea Geoană să candideze la alegerile prezidențiale

| 11 iun, 2014

Senatorul PSD, Mircea Geoană, declară că îl va susține pe premierul Victor Ponta, dacă acesta va decide să candideze la prezidențiale. Dacă însă PSD va decide să îl propună pe Sorin Oprescu la prezidențiale, Geoană a anunțat că va candida și el pentru cea mai înaltă funcție în stat.

"Cred că nu există comparație între profilul prezidențial și tracțiunea electorală pe care eu o am, cel puțin în comparație cu Oprescu. Dacă Ponta decide să candideze, eu îl voi susține, voi fi în echipa sa, dar dacă este vorba despre Sorin Oprescu, candidatura mea este pe masă și vom vedea ce decide partidul și opinia publică din România", a afirmat Mircea Geoană, marți, la B1Tv.

"E adevărat că avem o cutumă ca președintele partidului să candideze, dar niciodată nu a avut un tânăr lider, care la 40 de ani să intre într-o cursă pentru Președinția României. Trebuie lăsat să ia decizia care i se potrivește cel mai mult", a detaliat Geoană.

Victor Ponta a anunțat ca lista PSD cu numele prezidențiabililor s-a scurtat la doar două nume, al sau și al lui Sorin Oprescu, primarul Bucureștiului.

Într-o intervenție separată, Geoana a arătat că lista scurta a social-democraților este o "șaradă". "Este o șaradă ceea ce se întâmpla acum! Înainte de europarlamentare, aveam o listă cu Ponta, Geoană, Oprescu, era și domnul Tăriceanu pe acolo. Ce s-a întamplat între timp de lista s-a redus la Ponta și Oprescu? Cum să compari o câtime ca Oprescu, care a obținut 3% în 2009, cu un om care a adus 5 milioane de voturi pentru acest important și frumos partid, care este PSD (...) Sorin Oprescu este o non-soluție!".

 

Sursă: ziare.com

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ