În ce condiţii a declarat Ponta că şi-ar depune mandatul de prim-ministru

| 28 noi, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat vineri că şi-ar putea depune mandatul de şef al Guvernului, dacă preşedintele ales, Klaus Iohannis, i-ar garanta că ar numi un premier care să facă parte din actuala coaliţie PSD-UNPR-PC-PLR.

'Dacă ar exista ideea unei majorităţi clare până în 2016, am putea să continuăm şi cu un alt prim-ministru. Dacă aş avea această garanţie (din partea lui Klaus Iohannis - nr.), da', a spus Ponta, întrebat dacă şi-ar depune mandatul în cazul în care preşedintele Iohannis ar anunţa public că numeşte un premier din actuala coaliţie guvernamentală.

Citeşte şi: Adevăratul motiv pentru care au fost daţi afară din partid Vanghelie şi Geoană (SURSE)

Întrebat dacă preşedintele ales Klaus Iohannis i-ar garanta public că ar numi un premier din partea actualei coaliţii, şi-ar depune mandatul de prim-ministru, Ponta a răspuns: 'Aşa ar fi normal, pentru că dincolo de actul de guvernare pe care îl apreciez până acum şi nu doar eu(..) ca îndeplinind punctele esenţiale în primii doi ani, (..) mai departe dacă ar exista ideea unei majorităţi clare până în 2016, cred că am putea să continuăm şi cu un alt prim-ministru. Dacă aş avea această garanţie, da.(..) O asemenea discuţie, dacă va exista, eu cred că putem continua cu aceeaşi majoritate, cu acelaşi program, cu un alt prim ministru'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

24 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 dec, 2014
Independent
Castiguri reale
Locuri de munca noi si pentru toti!
Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! Cautam operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar.
Detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
30 noi, 2014
valy
globalizare si cadere cinste si corectitudine
https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2014/11/30/iata-cum-se-fac-sclavii-moderni-si-cum-se-vinde-o-tara/
30 noi, 2014
Elena
Cele mai noi locuri de munca!
Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]
29 noi, 2014
Margareta Covete
cautam oameni seriosi
Cautam oameni seriosi.

Se lucreaza part-time.
Este vorba de o Franciza Alternativa
Noi oferim studii gratuite sub forma de cursuri trimise pe mail.
Contract legal oferit din start!
Am expediat si primele castiguri!
Minim 18 ani.
Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "info" si adresa de mail
la adresa de email : [email protected]
29 noi, 2014
Grig
loc de munca
Venituri suplimentare de minim 300$/luna,prin munca pe calculator la domiciliu 1-2 ore/zi.
Cei interesati trimiteti textul "INFO" la adresa de e-mail [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ