În ce film joacă MONICA MACOVEI? Europarlamentarul cu un picior afară din PDL

| 25 iul, 2014

Candidaţi preşedinţie 2014. Război la distanţă în Partidul Democrat Liberal între Monica Macovei şi Vasile Blaga. Mărul discordiei? Neincluderea europarlamentarului în procesul de selecţie a candidatului PNL-PDL.

Candidaţi preşedinţie 2014. Rufele murdare ale democrat-liberalilor s-au spălat aşa cum merită să fie spălate rufele murdare, şi anume în public. Şi nu oricum, ci televizat, la ore de maximă audienţă. Dar cum spuneam, disputa a fost dusă de la distanţă, căci fiecare dintre combatanţi şi-a ales propriul studio de televiziune de unde să arunce cu bolovani în direcţia oponentului. Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a decis să fie prezent în studiourile Realitatea TV. Un pic mai la sud, Monica Macovei a ales ca teren de joacă platourile B1TV.

Citeşte şi: Cum se amăgește Predoiu, că mai poate fi candidat, după ce a fost vândut de Blaga

Cătălin Predoiu candidat. Preşedinte PDL, Vasile Blaga a rămas la fel de ferm vizavi de Monica Macovei. Credincios şi loial din fire, buldogul Blaga şi-a arătat încă o dată susţinerea pentru candidatura lui Cătălin Predoiu, susţinând că în opinia sa Predoiu este cel mai bun candidat pe care îl poate avea dreapta, prin urmare îl va sprijini până la capăt. În ceea ce privesc doleanţele Monicăi Macovei, Blaga a invocat din nou regulamentele interne ale partidului, reiterând faptul că PDL şi-a stabilit deja prezidenţiabilul. Totodată, Blaga nu a uitat să trimită voalat ameninţări în direcţia europarlamentarului, susţinând că în viitor, Macovei va privi cu mai mult respect persoanele care au sprijinit-o în campania pentru alegerile europarlamentare.

“Doamna Macovei trebuie să respecte legea. Legea partidului. Aici nu suntem pe toane. Monica Macovei nu poate candida cu susţinerea Alianţei Creştin-Liberale. Cred că se va uita cu mult respect faţă de cei care au sprijinit-o să obţină un mandat de europarlamentar”, a tunat Vasile Blaga.

Monica Macovei candidat. Aproximativ în acelaşi timp, la altă televiziune “obiectivă”, Monica Macovei susţinerea din răsputeri că nu renunţă la ideea de a fi inclusă în procesul de selecţie a prezidenţiabilului Alianţei Creştin-Liberale. Europarlamentarul PDL a cerut cu înverşunare să fie luată în calcul atunci când se vor face ultimele măsurători sociologice care vor decide candidatul unic al alianţei dintre PDL-işti şi liberali.

“Dacă poţi analiza doi oameni, de ce să nu poţi şi 3-4?”, a declarat eurodeputatul PDL.

Citeşte şi: Monica Macovei amenință să devină un candidat-problemă pentru dreapta

Mai mult, Macovei a acuzat procesul de selecţie a candidatului unic ca fiind unul netransparent şi nereprezentativ pentru electorat, candidatul urmând a fi ales “în birourile liderilor de partid”, lansând astfel noi săgeţi către şeful său, Vasile Blaga.

“Eu nu vreau să atac ceilalţi candidaţi de dreapta, dar spun doar că fibra de campanie a acestora este moale. Scopul este să nu se mai accepte candidaţi aleşi în birourile liderilor de partid. Dacă eu am fost un câştig pentru partid, de ce nu pot fi luată acum în calcul? Am avut o discuţie cu domnul Blaga şi nu a fost de acord cu candidatura mea. Dar mai sper în inteligenţa unor oameni din partid”, a mai spus Macovei, considerând astfel că preşedintele PDL nu este poate tocmai cel mai inteligent om din partid.

Nu ştim exact pentru cine joacă sau pentru cine face jocurile Monica Macovei. Ştim însă cu certitudine, că filmul în care joacă de ani de zile, este unul horror pentru România.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 iul, 2014
catalina f
eu cred ca joaca in filmul care a rulat pe "Gandul"
MICROBUZUL,
o producţie de televiziune a Casei de filme Palatul Victoria:
CE S-A TĂIAT LA MONTAJ
de Anca SIMINA Publicat la: 23.07.2014 20:15

Microbuze/ Râd în ploaie aurii/ Microbuze/ În zori de zi. În faţa Guvernului se turnează un film. Primii după maşinişti apar, ca întotdeauna, figuranţii. Sunt în Piaţă de la 8 şi aşteaptă, cu mici emoţii, festivitatea. Au venit de ieri la Bucureşti, şi de la 10, şi de la 600 de kilometri, să primească o cheie. Bărbaţi de toate vârstele, în cămăşi cu mâneci scurte sau tricouri bine călcate, îşi fac de lucru pe sub capote. Ei sunt şoferii. Le sulfă în ceafă inşi în costume nescrobite, dar cu cravate de ceremonie. Ei sunt primarii. Sub copertina din curtea Guvernului, ferit de stropii care se scurg, când şi când, pe hainele bune ale celor din Piaţă, va apărea, peste vreo două ore, premierul. Victor Ponta are de dat 100 de chei de la tot atâtea microbuze Opel din 600, câte a cumpărat Guvernul său cu mâna ministrului Liviu Dragnea, cu 16,2 milioane de euro. Aşa arată scenariul. Dar două ore trec greu, pe ploaie măruntă. Oamenii urcă la bord, pun o manea, mai dau un telefon acasă. Au, până la urmă, şi actele şi cheile, încă de azi-noapte. O spune, franc, domnul Costel: “Le-am luat de aseară cu proces-verbal acolo, în Popeşti-Leordeni, ne-au dat şi cheile, dar acum, la unii ni le-au luat înapoi să le dea încă o dată premierul, cu televiziunile”. Aşa arată, nefardată, realitatea.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ