În medie, femeile britanice deţin produse cosmetice în valoare de 2.000 de lire sterline

| 10 mai, 2013

În afara apartamentului şi a maşinii, cele mai de preţ bunuri ale femeilor britanice ar putea fi găsite în dulăpiorul din baie unde sunt depozitate, în medie, produse cosmetice în valoare de aproape 2.000 de lire sterline, deşi, tot în medie, femeile britanice folosesc în mod curent doar produse cosmetice în valoare de puţin peste 300 de lire sterline, conform unui studiu realizat pentru site-ul escentual.com, o firmă care comercializează astfel de produse, informează Daily Mail.

Acest studiu indică faptul că, în medie, femeile britanice deţin un adevărat tezaur de produse cosmetice, în valoare de 1.964,30 lire sterline în dulăpioarele lor din baie - adică aproximativ 65 de diferite tuburi, borcane şi borcănele, sticle şi sticluţe - fiecare dintre ele în valoare de aproximativ 30,22 lire sterline.

Interesant este însă că acestea au nevoie şi folosesc în mod regulat mai puţin de o şesime din tot acest depozit - în valoare de 327 de lire sterline. Femeile intervievate în cadrul acestui studiu au recunoscut că nici măcar nu au deschis vreodată o cincime din produsele cosmetice pe care le deţin.

În schimb, ele se bazează, în medie, pe aceleaşi 11 produse zilnic, dar precizează că nu se pot hotărî să arunce sau să dea altcuiva produsele pe care nu le folosesc (în valoare de aproximativ 200 de lire sterline) în caz că ar putea să aibă nevoie de ele pentru o ocazie specială.

Una din opt britanice a cheltuit chiar şi mai mult pe astfel de produse, ajungând să aibă în cabinetele din baie depozite de peste 3.000 de lire sterline. Aproximativ 3% dintre britanice ajung să deţină 'comori cosmetice' în valoare de peste 5.000 de lire sterline.

Iar colecţiile sunt în continuă creştere dacă ne gândim că mai mult de una din zece femei recunosc că îşi cumpără un produs cosmetic de care nu au nevoie cel puţin o dată pe lună.

Acest studiu a fost realizat pe un eşantion reprezentativ de 500 de femei.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ