În sfârşit! ANDREEA ESCA a dezvăluit: "Am salariul de..."

| 03 iul, 10:22

Despre salariul Andreei Esca se vorbeşte de ani de zile, însă prezentatoarea TV se fereşte să facă declaraţii despre acest subiect.

Este o femeie împlinită, nu îi lipseşte nimic şi totuşi, când vine vorba de cheltuială, Andreea Esca ţine cont şi de preţuri. A luat viaţa în piept de mică şi asta a făcut-o să respecte banii munciţi.

”Eu lucrez de la 19 ani, am salariu de la 19 ani, părinţii mei nu mi-au mai dat niciun leu, drept urmare ştiu foarte bine ce înseamnă fiecare leu şi am respect pentu muncă şi pentru valoaea lucruruilor”, a declarat Andreea Esca, pentru Antena Stars.

Andreea Esca este, probabil, cea mai bine plătită vedetă de televiziune din România. Cu toate că nu s-a confirmat niciodată, surse apropiate vedetei au declarat pentru Libertatea, în urmă cu doi ani, că Andreea Esca ar primi un salariu de 40.000 de euro pe lună.

 

Citeşte şi: ȘOC pe piața media: Andreea Esca NU mai figurează în grilă! Cine îi ia locul

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ