În Teleorman, pesta porcină este combătută prin metoda „modernă” a covorului întins pe șosea

| 10 iul, 20:09

La intrarea în mai multe localități din Teleorman, participanții la trafic sunt întâmpinați ca la Hollywood: cu un covor roșu. Totuși, el nu e semn de ospitalitate, ci metodă de combatere a pestei porcine, scrie Realitatea de Teleorman.

10 localități din Teleorman luptă cu o explozie a îmbolnăvirilor cu virusul pestei porcine africane, iar la Vânători, Suhaia, Pietroșani, Năsturelu, Piatra și Seaca deja se aplică măsura uciderii preventive a tuturor suinelor, la dispoziția Direcției Sanitar Veterinare Teleorman.

Potrivit Realitatea de Teleorman, la intrarea în localitățile afectate de virus, participanții la trafic sunt întâmpinați cu un covor roșu, impregnat cu o substanță care ar trebui să limiteze răspândirea bolii. Metoda „modernă” nu își dovedește, însă, eficiența, dar provoacă uneori zâmbete, diminuând din pesimismul general din județ, determinat de faptul că, după ce că suntem săraci, mai suntem și foarte „pregătiți” în fața nenorocirilor.

Citiți mai multe pe https://realitateadeteleorman.net/pesta-porcina-e-combatuta-in-teleorman-prin-metoda-moderna-a-covorului-intins-pe-sosea/

Tag-uri: pesta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ