"Inamicul principal" al lui Michael Schumacher, la un an după accident

| 28 ian, 19:42

Michael Schumacher lupta in continuare pentru recuperare, la 13 luni de la teribilul accident de schi din Alpii francezi.

Michael Schumacher se recupereaza in vila sa din Gland, acolo unde este tratat de o echipa uriasa de medici. Acestia se confrunta cu o problema importanta: a slabit enorm de la momentul accidentului, iar muschii sai s-au atrofiat in ciuda exercitiilor la care a fost supus de catre fizioterapeuti, scrie tio.ch, potrivit romaniatv.net.

Pilotul a pierdut 25 de kilograme de la momentul accidentului si a ajuns sa cantareasca doar 45 de kilograme. "Atrofia musculara, inamicul principal al lui Schumacher", scrie site-ul elvetian.

Schumacher se afla acum in scaun cu rotile si comunica cu apropiatii sai doar cu ajutorul ochilor. Pentru moment, revenirea lui la o viata normala pare destul de departe, mai scrie sursa citata.

 

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ