Ameninţare teroristă la bordul unui avion Air France. A treia alertă cu BOMBĂ în 3 zile consecutive

| 08 dec, 09:12

Un avion al companiei Air France care zbura pe ruta San Francisco - Paris a fost deviat spre Montréal (Canada) din motive de precauție, la decizia echipajului, din cauza unei 'amenințări anonime', a anunțat marți Air France, într-un comunicat transmis AFP.

'Air France confirmă că, în urma unei amenințări anonime, echipajul cursei AF083 din 7 decembrie care efectua un zbor pe ruta San Francisco-Paris Charles de Gaulle a luat decizia, ca măsură de precauție și aplicând măsurile de securitate în vigoare, să se îndrepte spre aeroportul din Montréal, unde avionul a aterizat la ora locală 23.48 (marți, 04.48 GMT)', precizează compania aviatică.

'Autoritățile locale vor proceda la verificarea aparatului, a pasagerilor și a bagajelor. O anchetă va fi întreprinsă de autorități pentru a identifica originea alertei', adaugă Air France.

Puțin după ora Franței 08.00 (07.00 GMT), avionul încă nu decolase din nou, iar controalele erau în desfășurare, a declarat un purtător de cuvânt al Air France pentru AFP.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 dec, 13:36
Nicolae Farcaş
Completează-ți veniturile!
Învinge-ți suspiciunea și vino alături de noi! O activitate simplă (desfășurată acasă) poate să-ți suplimenteze veniturile cu până la 300 euro, lunar. Ai nevoie de un calculator cu conexiune la internet și cunoștințe minime de lucru cu fișiere pdf și word. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ