Încă o autostradă cu probleme, construită tot de italieni. Pe A6 se surpă malurile, circulaţia a fost restricţionată

| 29 apr, 17:59

Pe autrostrada A6, construită de firma italiană Tirena Scavi, se circulă cu restricţii din cauza alunecărilor de teren care au afectat taluzurile. Lucrările de consolidare, care se tot fac de luni bune, sunt suportate de constructor.

Circulaţia pe Autostrada A6, care leagă oraşul Lugoj de autostrada A1 (Bucureşti - Piteşti), se desfăşoară cu restricţii încă din luna martie din cauza surpării malurilor, în urma ploilor, situaţie care nu a fost remediată nici până acum.

Informarea apare chiar pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi: "CNADNR anunţă participanţii la trafic că, din data de 11.03.2016, circulaţia pe autostrada A6 km 3+500 – 3+650 dr se desfăşoară cu restricţie de viteză în zona alunecării taluzului între orele 08.00-17.00, iar între orele 17.00-08.00 se desfăşoară normal până la finalizarea lucrărilor, în cursul anului 2016". Explicaţia oficială, de pe site: "ploi abundente". Cei de la call-center-ul CNADNR ne-au spus că, într-adevăr, restricţia este valabilă pentru o porţiune de 150 de metri, dar că "se circulă, cu restricţie de viteză, iar dacă apare ceva, eventual vă deviază". Viteza este limitată a 60 km pe oră.

Autostrada A6, atât cât este realizată acum, are o lungime de 11 kilometri şi leagă oraşul Lugoj de autostrada A1. Proiectul iniţial viza construirea unei autostrăzi între Lugoj şi Calafat, cu o lungime de 250 km, care să lege A1 de Bulgaria, trecând peste cel mai nou pod peste Dunăre, Calafat-Vidin, dar a ieşit de pe lista priorităţilor guvernanţilor


Citește mai departe AICI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ