ALEGERI PREZIDENȚIALE. Încă o candidatură depusă în calitate de independent

| 23 sep, 2014

ALEGERI PREZIDENȚIALE. Gheorghe Funar şi-a depus candidatura la Preşedinţie în calitate de independent marţi seara, la Biroul Electoral Central (BEC).

ALEGERI PREZIDENȚIALE. Funar a spus că a depus o listă cu 239.000 de semnături şi că singura şansă pe care o are poporul român pentru a pune capăt "dictaturii partidelor politice" împotriva neamului românesc, pentru a salva ţara, a asigura un viitor fericit românilor şi a reunifica statul este să îl voteze. 
"Am pregătit împreună cu doctorul Constantin Cojocaru, Constituţia cetăţenilor, în ipoteza în care românii mă aleg preşedinte urmează foarte rapid ca după alegeri să fie supusă unui referendum naţional şi să schimbăm radical şi în bine viaţa politică românească, respectiv să punem capăt dictaturii partidelor politice împotriva poporului român, ţara va fi condusă de poporul român care decide prin referendumuri naţionale ce este bine să facem în România şi pentru neamul nostru, iar Parlamentul, preşedintele şi Guvernul vor crea cadrul legal şi vor aplica ceea ce a decis poporul român prin referendum naţional", a declarat Funar. 
În altă ordine de idei, el a spus că dintre toţi candidaţii el este singurul economist. "Ungurii revendică deocamdată trei judeţe româneşti, dar practic revendică întreg Ardealul şi suntem la un pas să pierdem Ardealul. Alegându-mă românii preşedinte, îi asigur că vom avea linişte şi în Ardeal şi vom reunifica patria, poporul român va trăi într-o singură ţară", a adăugat Gheorghe Funar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ