INCENDIAR: Ce şi-a cumpărat ELENA UDREA din şpaga primită

| 21 apr, 18:14

Cea mai neagră zi pentru Elena Udrea. Procurorii au finalizat ancheta în dosarul Gala Bute iar astăzi, fosta şefă PMP, a fost trimisă în judecată.

Între timp, Udrea s-a ales şi cu un nou dosar după ce DNA a disjuns o cauză în care fostul ministru este acuzat de spălare de bani.

Procurorii spun că Elena Udrea a făcut 21 de donaţii ilegale către PDL şi că banii, aproximativ un milion de lei, proveneau din şpaga luată pentru organizarea galei bute.

"Breazu Tudor Liberiu a intermediat relaţia dintre Udrea Elena Gabriela cu mai multe organizaţii de presă apropiate acesteia. Astfel, în urma percheziţiei informatice au fost identificate numeroase mesaje de poştă electronică prin care inculpatul transmitea redactorilor solicitările inculpatei de a difuza ştiri cu un anumit conţinut sau de a elimina ştiri deja difuzate şi care nu îi erau favorabile, inclusiv cu privire la faptele care formează obiectul prezentei cauze" se arată în rechizitoriul procurorilor.

În acest caz, s-au aflat detalii incredibile despre cum controla jurnaliştii favorabili ei şi cum a primit o geantă de 100.000 de dolari ca şpagă.

"Din mesajele de poştă electronică şi din declaraţiile inculpaţilor rezultă că în luna februarie 2012 Udrea Elena Gabriela a achiziţionat prin intermediul lui Topoliceanu Ana Maria o geantă Hermes Birkin Crocodile, al cărei preţ variază, potrivit datelor existente pe site-uri de profil, între 50.000 şi 100.000 USD. Plata preţului s-a realizat în numerar, în condiţiile în care provenienţa sumei nu poate fi identificată în extrasele de cont bancar ale inculpatei".

Citeşte şi: BOMBĂ: Audiere SURPRIZĂ în dosarul Gala Bute. Fost angajat al PRO TV audiat la DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ