INCENDIAR! Lavinia Şandru, afaceri BĂNOASE cu primăria condusă de Darius Vâlcov

| 01 apr, 10:41
LAVINIA SANDRU, realizatoarea postul Realitatea Tv, s-a declarat pur si simplu socata de avalansa de informatii si tablouri din dosarele instrumentate de procurorii DNA pe numele sotului sau, DARIUS VALCOV.

Insa, SANDRU nu a spus faptul ca nu este deloc straina de niste invarteli legate de primaria Slatina condusa un numar de ani de DARIUS VALCOV.

LAVINIA SANDRU a facut afaceri cu Primaria Slatina in mandatul sotului sau, DARIUS VALCOV. Si nu maruntisuri. De asemenea, LAVINIA SANDRU a facut afaceri si cu ANDRA BARBULESCU, mana dreapta a fostului ministru al Finantelor DARIUS VALCOV in multe fapte vizate acum de procurorii DNA.

Citeşte şi: LAVINIA ŞANDRU, de la televizor la DNA. Veste ŞOC primită de realizatoarea TV

ANDRA BARBULESCU, spun surse din presa locala si surse judiciare, a recunoscut ca era o apropiata a familiei VALCOV. Aceleasi surse spun ca finii, adica Barbulestii, i-au turnat din greu pe nasii baiatului lor, adica LAVINIA SANDRU si DARIUS VALCOV. Conform acestor surse, LAVINIA SANDRU a organizat, prin firma sa sau prin firmele unor interpusi, peste 10 evenimente de anvergura pentru Primaria Slatina. Dealtfel, in firma Loyal Leasing LAVINIA SANDRU a fost asociata cu unul dintre cei implicati in dosarul de coruptie al sotului”, se arata in materialul publicat de comisarul.ro.

Citeşte şi: "MORBID". ADEVĂRATA relaţie dintre Lavinia Şandru şi Darius Vâlcov, scoasă la iveală de un apropiat al cuplului

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri contestatia DNA privind arestarea la domiciliu pentru 30 de zile a fostului ministru de Finante DARIUS VALCOV. Tot miercuri, senatorii urmeaza sa ia in discutie, in sedinta de plen, cea de-a doua cerere a Justitiei privind incuviintarea efectuarii in continuare a urmaririi penale, retinerii si arestarii preventive in cazul lui DARIUS VALCOV.

Citeşte şi: ASALT la Darius Vâlcov: senatorii urmează să discute a doua cerere de arestare în cazul fostului ministru

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 mai, 02:48
Kyty
o penala si asta
si ce facea pe justitiara ipocrita asta!
01 apr, 13:15
EXPLOZIV,INCENDIAR
comisarul.ro

Încurcate sunt ițele adevărului când vine vorba despre Clanul Sârbu-Ponta! Pe fondul uriașului scandal de corupție în care este implicat fostul ministru al Finanțelor apar noi date care te fac să te închini. Și te fac să te întrebi pe ce căi a ajuns unul care se afla în vizorul procurorilor anticorupție în funcția de ministru. Mai mult, din această postură a fost și membru al CSAT!

Surse din anturajul familiei Vâlcov spun că soția primului-ministru, europarlamentarul Daciana Sârbu, este prietenă intimă cu sora senatorului anchetat de DNA Darius Vâlcov. Cele două s-au cunoscut prin intermediul Laviniei Șandru pe vremea când cele două erau europarlamentari ai României. Dar și pe vremea când sora fostului ministru locuia și lucra ca medic la o clinică din Franța, la Strasbourg.

Lavinia Șandru a și născut la Strasbourg singurul copil al cuplului Vâlcov-Șandru.

Iar Daciana Sârbu, în 2008, a fost și ea clientă a aceleiași clinici unde a născut Lavinia Șandru. Chiar a locuit o perioadă la Roxana Vâlcov.

Dealtfel, în anturajul familiei Vâlcov se știe de fapt că Daciana a născut în Franța și nu la București. Așa cum s-a anunțat oficial pe 25 martie 2008. Noi nu băgăm mâna în foc pentru acest amănunt. Având însă în vedere că anunțul a fost făcut la vremea respectivă de Victor Ponta este posibil orice...

Atât în interiorul PSD cât și în cercurile din Senat s-a vorbit destul de insistent de sprijinul evident primit de Darius Vâlcov din partea lui Ilie Sârbu atât atunci când a fost vorba despre ocuparea unei funcții importante în Senat dar și când a fost desemnat și apoi numit în funcțiile de ministru."

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ