INCENDIAR! Mihaela Rădulescu, pretenţii şi pofte. De CINE sunt satisfăcute cerinţele DIVEI

| 11 mai, 12:14

Mihaela Rădulescu este tratată ca o adevărată divă şi are o echipă de patru oameni care se ocupă de look-ul ei în timpul fiecarei pauze publicitare a show-ului Romanii au talent.

Echipa Mihaelei îi retuşează machiajul, îi aranjează părul, îi aduc apă şi îi fac poze. Ba chiar, unul dintre ei se ocupă personal de vestimentaţia vedetei.

Mihaela a purtat o rochie lungă, neagră şi mulată în cadrul emisiunii Românii au talent, iar bărbatul i-a aranjat cu grijă ţinuta ori de câte ori a fost nevoie.

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu dezvăluie motivul pentru care S-A DEZLĂNŢUIT la "Românii au talent"

Andra, în schimb, nu are o echipă ca a Mihaelei: singura persoană care îi face toate poftele e soţul ei, Cătălin Măruţă. Gravidă în şase luni, solist l-a avut alături pe Cătălin, care i-a adus apă şi i-a făcut fotografii.

Are însă un ritual înainte de a intrat în direct: Andra se închină de fiecare dată, pentru a se asigura că totul va fi bine, potrit click.ro.

Nici Adi Moisescu şi Bebe Cotimanis nu au pretenţii speciale, însă Bebe trebuie să treacă printr-un "ritual" în fiecare pauză de publicitate: un angajat trebuie să îi pudreze chelia mereu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ