INCENDIAR! Radu Vâlcan dezvăluie MARELE secret din trecutul său

| 29 apr, 14:27

Radu Valcan este prezentatorul unui reality-show amoros de succes, insa putini stiu ca, pe vremuri, cand nu cocheta cu televiziunea si nu avea o iubita celebra, pe Adela Popescu, el ar fi vrut sa se faca stripper!

Surse din preajma vedetei sustin ca in urma cu ani, Radu a auzit de un anunt facut de Cornel Pasat pentru firma sa, Flamingo Boys, in care se spunea ca se organizeaza o preselectie pentru un nou dansator sau stripper, asa ca s-a prezentat la concurs.

“Surprinzator, in ciuda aspectului sau fizic placut, Valcan ar fi fost refuzat casting, iar motivul invocat a fost unul devastator… barbatul era praf la dans”, au povestit amicii lui in presa mondena in acea perioada.

In ciuda refuzului primit de la echipa lui Pasat, prezentatorul nu s-a lasat si, prin multa perseverenta si noroc, a reusit sa patrunda in lumea televiziunii. Mai intai, a prezentat stirile sportive, apoi a acceptat sa fie moderatorul unei emisiuni de divertisment de dupa-amiaza, impreuna cu Ioana Maria Moldovan, potrivit wowbiz.ro

Sarmul sau i-a convins in timp pe sefii postului lui Adrian Sarbu in acea perioada sa il distribuie si intr-o telenovela, in rol principal, si, culmea, sa il solicite sa participe si la… ”Dansez pentru tine”! Acum, Radu Valcan a trecut la un trust concurent si i s-a dat pe mana un show de tentatii amoroase pe o insula a iubirii, iar faptul ca a vrut sa fie stripper a fost dat uitarii de multa vreme.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ