INCENDIAR: Un primar PSD a decis să DIVORŢEZE de frica ANI

| 09 apr, 23:45

Acțiunile Agenției Naționale de Integritate dezintegrează familii, mai nou.

Primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu (PSD), a fost nevoit să divorțeze de soție pentru că aceasta îi era și consilieră la primărie, iar ANI ar fi considerat această relație drept conflict de interese.

“Treaba e mai delicată, contractul cu Adriana a fost făcut înainte de a deveni soţie şi nu e chiar aşa cum au crezut unii, dar, na, îşi urmează cursul. Ea îmi este acum consilier personal. Am divorţat de ea. Am divorţat ca să nu afecteze căsătoria locul de muncă, dreptul la muncă, aşa cum scrie în Constituţie. Şi tot aşa cum scrie în Constituţie, statul ocroteşte căsătoria şi familia. Şi am spus că dacă statul are posibilitatea să interpreteze legea în afara Constituţiei, ca să nu îi creez eu ei un impediment, să spună că din cauza căsătoriei, Adriana îşi pierde un loc de muncă, am zis să revin la situaţia cum eram înainte, adică să nu mai fim căsătoriţi”, a declarat primarul Dănuţ Buhăscu, scrie stiripesurse.ro.

 

Tag-uri: ANI, consilier, primar, Uricani
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ