Incendiu la BAMBOO, unul dintre cluburile de fiţe din Mamaia. Focul, provocat de un aragaz VIDEO

| 13 aug, 10:46

Un incendiu violent a izbucnit în timpul nopții de luni spre marți la Bamboo, unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia. Localul a fost mistuit de flăcări. Pompierii au intervenit cu nouă echipaje de stingere. Din primele informaţii, nu au fost înregistrate victime.

UPDATE: Incendiul de la clubul din Mamaia a fost provocat de un aragaz lăsat nesupravegheat, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. În momentul izbucnirii focului, localul era închis.

Reprezentanţii ISU Dobrogea au stabilit cauza izbucnirii focului la clubul din staţiunea Mamaia, spunând că încendiul a fost provocat de un aragaz lăsat nesupravegheat. În momentul izbucnirii incendiului localul era închis, acolo aflându-se două persoane, cel mai probabil angajaţi, care au reuşit să se salveze.

În urma incendiului, clubul a fost distrus în totalitate, pompierii reuşind să impiedice extinderea focului la alte construcţii din apropiere.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de luni spre marţi la un incendiu izbucnit la clubul Bamboo din Mamaia. La faţa locului s-au deplasat şapte autospeciale de stingere şi autoscara, incendiul manifestându-se violent în momentul când echipele de intervenţie au ajuns în zonă. Pompierii au realizat echipe de căutare şi nu au găsit victime. La un moment dat, în sprijinul pompierilor au mai venit alte două autospeciale de la servicii private. Echipele au intervenit de mai bine de patru ore pentru stingerea focului. Apoi câteva autospeciale au rămas acolo pentru a supraveghea zona şi a înlătura riscul existenţei unor focare ascunse.

Ştire iniţială

Flăcările au izbucnit după miezul nopții la un club din nordul stațiunii mamaia. Localul era închis, așa că înăuntru nu se aflau clienți. Focul a fost observat de turiștii din stațiune care au sunat imediat la 112. Incendiul s-a extins cu repeziciune și a cuprins în doar câteva minute întreaga clădire.

La fața locului au intervenit nouă echipaje de pompieri. Aceștia s-au luptat zeci de minute cu flăcările uriașe.

Anchetatorii urmează acum să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul din nordul stațiunii Mamaia.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ