Încep înscrierile pentru prima sesiune a examenului de Bacalaureat

| 22 mai, 12:37

Cursurile claselor a XII-a se vor finaliza pe 26 mai, iar Bacalaureatul va începe pe 6-7 iunie cu evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în Limba română.

Potrivit calendarului Ministerului Educației, evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă va avea loc pe 8 și 9 iunie, iar pe 9, 12 și 13 iunie — evaluarea competențelor digitale și pe 14-16 iunie evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Prima probă scrisă la Limba și literatura română va fi susținută pe 26 iunie, a doua zi proba la limba și literatura maternă — probă scrisă. Pe 28 iunie va avea loc proba obligatorie a profilului, pe 30 iunie proba la alegere a profilului și specializării.

Pe 5 iulie vor fi afișate rezultatele și în aceeași zi pot di depuse contestațiile. Între 6 și 9 iulie vor fi rezolvate contestațiilor, iar rezultatele finale vor fi publicate pe 10 iulie.

Înscrierea pentru cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat se va face între 11 și 14 iulie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ