Începe HAOSUL pe DN1, sensul către munte. CUM se circulă la această oră

| 10 apr, 17:40

Drumul Naţional 1 a început să se aglomereze, vineri după-amiază, pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare către munte. Se formează deja coloane de maşini, în condiţiile în care mii de turişti se îndreaptă către staţiunile montane pentru a petrece sărbătorile de Paşte.

Valorile de trafic au crescut, vineri după-amiază, pe DN 1, pe sensul de urcare către munte.

Mii de turişti se îndreaptă către staţiunile de pe Valea Prahovei şi din judeţul Braşov, unde vor petrece sărbătorile pascale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Alexandru Ursu, DN 1 este aglomerat, vineri după-amiază, pe sensul de urcare către munte în zona oraşului Comarnic, unde se circulă în coloană cu o viteză medie de 40 - 50 de kilometri pe oră, dar şi în staţiunea Buşteni, de pe Valea Prahovei, unde coloana de maşini se întinde din Poiana Ţapului până în centrul oraşului Buşteni, pe acest tronson circulându-se cu o viteză medie de 20 - 30 de kilometri pe oră.

În zonele unde drumul este aglomerat nu sunt însă blocaje în trafic.

Pe sensul de coborâre dinspre munte către Bucureşti circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii normale, menționează sursa citată.

Gradul de ocupare în staţiunile de la munte depăşeşte 50%, însă hotelierii spun că cei care nu şi-au făcut rezervări vor găsi locuri libere în unele dintre unităţile de cazare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ