Încercări disperate ale lui Iohannis de a scoate oamenii în stradă. DOVADA politizării şi coordonării

| 14 noi, 2014

Protestele din marile orașe ale României sunt ORGANIZATE ȘI COORDONATE de oamenii lui IOHANNIS. MAI JOS DOVEZI CONCLUDENTE.

Cu doar două zile înainte de alegeri oamenii lui Iohannis cheamă lumea să iasă în stradă. Iată un apel lansat de oamenii lui Iohannis pe rețelele de socializare: „Dacă duminică votezi Klaus Iohannis, dacă ŞI ŢIE îţi pasă, dacă vrei să arăţi tuturor că România TA nu este şi România LOR, atunci haideţi să IEŞIM AZI, ACUM, ÎN STRADĂ!” mesaj postat pe pagina de Facebook „Susținem Iohannis președinte”.

„Pentru organizare, ne puteţi contacta prin mesajele private. Este nevoie de cât mai mulţi dintre VOI, dintre NOI!”– aşa continuă mesajul susţinătorilor lui Iohannis pentru cei care vor să iasă în stradă.

Apelul la proteste, însoţit de hastag-uri anti-Ponta şi diaspora

Iată cum vor susţinătorii lui Iohannis să scoată românii în stradă, după eşecurile pe care favoritul lor le-a avut în dezbaterile electorale: „Dacă eşti din Cluj, ieşi în stradă! Dacă eşti din Bucureşti, ieşi în stradă! Nu trebuie să îi lăsăm să creadă că nu ne pasă. Trebuie să sprijinim această campanie, pentru că NOI suntem cei care trebuie să recupereze diferenţa. Haideţi să ne facem auziţi, văzuţi şi să strigăm cât putem de tare că îl vrem pe Klaus Iohannis viitorul preşedinte al României.

România, IEŞI ÎN STRADĂ! MOBILIZAREA, ACUM!

Instrucţiunile direcţionate către fanii de pe Facebook apar pe mai multe pagini ale susţinătorilor lui Iohannis, membri PDL, PNL şi susţinători ai Monicăi Macovei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 noi, 2014
Oana
De ce nu publicati comentariile?
De ce nici macar cand vine vorba despre reactiile celor care va citesc articolele nu puteti fi impartiali si nu dati dreptul la opinii contrare cu ce scrieti? Nu au fost comentarii cu limbaj licentios sau care sa nu se incadreze intr-o conversatie civilizata.
15 noi, 2014
Andrada
Sa va fie rusine, Obiectiv.info!
Se vede de la o posta ca sunteti sustinatorii lui Ponta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va dezinformati cititorii! Publicati stiri in care il ridicati in slavi pe Ponta daca atat stiti sa faceti si nu puteti fi impartiali, dar nu aruncati cu noroi in adversarii lui politici!
15 noi, 2014
Ion
A Iesit in strada generatia celor care nu au luat bacul! Prostii il admira pe PROSTUL Johanis...
15 noi, 2014
Claudiu
petitie
In strada ies oameni satui de furt si minciuna, oameni ca vor o schimbare... poate sunt prosti si naivi sa mai aiba o speranta... dar inco o mai au.
Am facut o petitie anti-vot multiplu:
https://secure.avaaz.org/ro/petition/Biroul_Electoral_Central_Sala_Palatului_Ion_Campineanu_Nr2_Bucuresti_Verificarea_listelor_suplimentare_ale_alegerilor_Pr/?dYeyFib&pv=8
16 noi, 2014
gaby
pentru ion
as vrea sa iasa ponta sa va taie tot,comunisti retardati psd-isti!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ