INCIDENT GRAV pe aeroportul Cluj Napoca

| 27 ian, 23:50

Un incident grav a avut loc pe aeroportul din Cluj Napoca. Un bărbat fără bilet a pătruns în aeroport, a intrat pe pistă şi apoi a urcat în cabina piloţilor, unde şi-a făcut mai multe poze pe care le-a postat pe Facebook. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, potrivit România TV.

Bărbatul, deşi nu avea bilet, a reuşit să pătrundă pe pista aeroportului din Cluj Napoca după ce a spart un geam, s-a urcat în cabina piloţilor şi şi-a făcut mai multe poze pe care le-a postat apoi pe o reţea de socializare.

Bărbatul a fost observat abia atunci când s-au văzut luminile de la aparatul foto.

În acest caz a fost demarată o anchetă, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal. Mai mult, autorităţile au luat măsura de a înlocui geamurile prin care a trecut bărbatul cu metal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 ian, 10:01
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ