Incident in timpul unui zbor al unei curse TAROM: avionul ar fi zburat cu trenul de aterizare BLOCAT

| 13 mai, 2014

Incident in timpul unui zbor al unei curse TAROM, in aceasta dimineata. Un avion care a plecat de la Iasi spre Bucuresti ar fi decolat cu trenul de aterizare blocat si nu a reusit sa aterizeze la destinatia initiala.

Deputatul Tudor Ciuhodaru, unul dintre pasagerii acestei curse, sustine ca la decolare s-au produs zgomote "suspecte", iar echipajul a precizat pasagerilor ca trenul de aterizare nu poate fi retras. Conform sursei citate, pasagerii au fost avertizati si asupra faptului ca, din cauza defectiunii, aterizarea in Bucuresti va fi intarziata.

De altfel, aeronava nu a reusit sa aterizeze pe Otopeni si a fost redirectionata spre Baneasa. Din fericire, incidentul s-a sfarsit fara ca cineva sa fie ranit.

In avion se aflau aproximativ 40 de pasageri, printre care si deputatul Tudor Ciuhodaru, alaturi de un coleg parlamentar social-democrat.

Reprezentantii companiei aeriene, precum si cei de la ROMATSA infirma cele relatate de Ciuhodaru si spun ca aterizarea s-a efectuat pe Baneasa deoarece in zona aeroportului Otopeni era ceata.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ