Incidente înainte de Steaua - Dinamo. 8 dinamoviști, duși la Poliție

| 31 oct, 2014

Incidente înainte de derby-ul Steaua – Dinamo, care are loc în această seară pe Arena Națională de la ora 20:30. Mai mulți suporteri au aprins torțe pe Șoseaua Iancului.

lasicul derby Steaua - Dinamo se joacă diseară, de la ora 20.30. Steliştii îşi laudă adversarii înaintea meciului. Constantin Gâlcă se aşteaptă la un meci foarte dificil, mai ales că au trecut 42 de luni de la ultima victorie a alb-roşiilor în faţa marii rivale. Cristi Balaj va conduce la centru meciul de pe Arena Naţională.

Duelul SteauaDinamo îşi va consuma, în această seară, episodul cu numărul 157. Bilanţul de până acum îi este favorabil grupării din Ghencea, care a reuşit 55 de victorii în faţa marii rivale, în toate competiţiile. Roş-albii au 54 de succese, în timp ce 47 de partide s-au încheiat la egalitate. Golaverajul îi este favorabil tot actualei campioane (228-215).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ