INCREDIBIL: Băsescu îi numără postările lui Klaus Iohannis. Cine a câştigat "bătălia Facebook"

| 31 mar, 23:03

Traian Băsescu a scris un mesaj pe Facebook în care prezintă câte mesaje a publicat Klaus Iohannis pe pagina sa, dar şi câte a publicat el. Anterior, fostul lider de la Cotroceni i-a dat o replică usturătoare lui Iohannis, după ce aceasta l-a catalogat drept "postac".

Citeşte şi: Traian Băsescu îi dă o replică acidă lui Iohannis: Își pierde vremea cu postatul pe un salariu de 6 mii și ceva de lei

"Diferenţa de la vorbă la faptă la postaci .
Din 21.12.2014 Klaus Iohannis a postat 103 mesaje în 100 zile.
Din 21.12.2014 eu am postat 31 mesaje.
Zii Iohannis, care din noi doi este mai...postac ?
", este mesajul publicat de Traian Băsescu.

Traian Băsescu a scris însă greşit verbul "a zice", la modul imperativ. Fostul şef al statului a scris "Zii", în loc de "zi".

În timpul unui discurs susţinut la Cotroceni, Klaus Iohannis a spus despre fostul preşedinte că este "postac".

"Dacă e vorba de sfaturi, constatăm că fostului preşedinte îi prieşte pensia. E foarte vocal şi postac, îi doresc să fie sănătos", a afirmat preşedintele, când a fost întrebat dacă a vorbit cu Traian Băsescu.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, ATAC fără precedent la adresa lui Traian Băsescu: "E postac"

Replica fostului şef de stat nu a întârziat.  "În ceea ce privește postatul, Dumnezeu să mă ierte, dacă cineva îl întrece pe Iohannis la postat în Românica (..) Dacă dânsul postează, cam cu asta își pierde vremea, pe un salariu de 6 mii și ceva de lei, postacii la partide primesc mult mai puțin pentru operațiunea asta", a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, mesaj pentru "fanii" de pe Facebook. Moment amuzant la Cotroceni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ