INCREDIBIL! Ce a ajuns să facă Cristi Borcea în puşcărie

| 18 mar, 18:56

Cristi Borcea munceşte la spălătoria închisorii, în speranţa că va reuşi să obţină o permisie de câteva zile pentru a asista la naşterea fiicei sale. Fostul acţionar al lui Dinamo a fost condamnat la şase ani şi patru lni de închisoare în "Dosarul Transferurilor".

Omul de afaceri încearcă să aibă o conduită impecabilă, pentru a reuşit să-i convingă pe cei din conducerea închisorii să-i aprobe cererea de permisie. Conform Cancan.ro, Borcea lucrează câte opt ore în spălătoria penitenciarului de la Poarta Albă şi cu jumătate de normă în atelierul de reparaţii.

"Îşi doreşte să fie alături de bebeluşul nostru în primele sale zile de viaţă. Va primi o permisiune de câteva zile şi la botez. Chiar dacă nu este lângă mine, mă sprijină aşa cum poate. Îl simt mereu alături de mine. Pentru el fac tot ceea ce pot, pentru el şi pentru copiii noştri. Munceşte acolo, da, ştie să facă orice, nu a fost întotdeauna avut şi nu se dă în lături de la muncă", a declarat pentru Cancan.ro Alina Borcea, soţia lui Cristi Borcea.

 

Alina Borcea a rămas însărcinată după o vizită la camera matrimonială, iar cei doi urmează să aibă o fetiţă.

 

Citeşte şi: Cum arată camera în care se face sex în PUŞCĂRIE. Aici şi-a lăsat Cristi Borcea nevasta gravidă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ